Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

Navn : Miriam Ailin A. Hausken 
Bosted : Karmsund/Karmøy 
Boligtype : Enebolig 
Instagram : maa1983
Favorittrom: Kjøkkenet 

Hvorfor er kjøkkenet favorittrommet?
Liker godt at det har åpen løsning til stuen. Vi bruker kjøkkenet mye, så det er ekstra kjekt å kunne varte opp besøk, og være tilstede uten å måtte stå på et lukket rom.

Hva slags kjøkken er dette?
Vi fikk tegnet kjøkkenet på Ikea. og vi fikk god hjelp der. Valget landet på Voxtorp da vi ønsket et stilrent lyst kjøkken uten ”synlige” håndtak. Alle hvitevarene er også fra Ikea: 2 dampovner (Finsmakare), en stor kjøl, en stor frys, oppvaskemaskin og vaskeskap. Induksjonstopp 78 cm, ekstra stor (Hög klassig). Veggmontert ventilator (Bejublad) og svart vaskekum (Hällviken). Blandebatteriet ville vi ha i svart krom og det fant vi fant hos Tapwell. 

Noe vi er mest fornøyd med på kjøkkenet er sjalusiskapet som er super til å gjemme bort kaffemaskinen i og skap til å ha Kenwoodmaskinen i. Disse to skapene kjøpte vi på Kvik Raglamyr.

Hyllen er malt i samme farge som veggen.

Beskriv noen av detaljene fra kjøkkenet?
Fargen vi har på kjøkkenveggene er dempet sort. Og det passer så fint med de svarte stikkontaktene og de svarte vinduene.  
Vi har brukt Lady Pure color, og jeg kan si at den malingen tåler mye da jeg vasker den daglig bak kummen. 

På veggen har vi en stang fra Skagerak. Jeg elsker tredetaljene – fjøler og trefigurer. 

Tredetaljer er viktig på kjøkkenet til Miriam.

Jeg har også laget en hylle til veggen. Den har jeg malt i samme farge som veggen, og jeg bytter ofte på innholdet der slik at kjøkkenet blir forandret innimellom. 

Sist men ikke minst så fant jeg de fineste barstolene i tre som gjorde kjøkkenet komplett. De er fra &tradition og heter Inbetween.


Annonse