Annonse

I vinterferieuken 24. februar til 1. mars kan det være smart å legge turen til Haugesund sentrum! For da kan du spise på de fleste restaurantene for en hundrelapp. Også denne gangen henger de fleste av butikkene seg på kampanjen og tilbyr 100 kroners tilbud.   
Camilla Klovning Strømø, markedskoordinator i Haugesund Sentrum, og Kenneth Sollesnes fra Amundsen Spesial gleder seg til å tilby mange gode tilbud til en hundrings i vinterferien. 

Tekst: Liv Alsaker Sande Foto: Hilde Stavland

– All ære til Aslak Askeland på Scandic Maritim og John G. Lohne på To Glass som satte dette i gang. Det er veldig kjekt at butikkene også henger seg på kampanjen og har ekstra gode tilbud denne uken. For hva er vel bedre enn først litt shopping i butikkene og deretter avslutte dagen med et bedre rimelig måltid på et av de mange spisestedene? Det høres jo helt strålende ut, smiler Camilla Klovning Strømø , markedskoordinator i Haugesund Sentrum. 

John G. Lohne fra To Glass Restaurant og Bar satte i gang “Haugesund i 100”-kampanjen sammen med Aslak Askeland fra Scandic Maritim.

For 4. gang
“Hvem er klar for Haugesund i 100 igjen?” kunne en lese på facebooksiden til arrangørene 3. januar i år. Og ut i fra responsen på innlegget så det ut som veldig mange var klar. Det er fjerde året på rad at spisestedene i Haugesund sentrum tilbyr ulike typer retter til 100 kroner, og også denne gangen blir de fleste av spisesteder med på kampanjen. 

– Det er utrolig gøy at vi har fått “Haugesund i 100” til å fungere så bra og at responsen fra både restaurantene og gjestene har vært så god. Dette er en flott anledning til å vise frem byens spisesteder. Vi råder folk til å reservere bord i god tid slik at de sikrer seg plass der de ønsker å spise, sier John G. Lohne, daglig leder på To Glass Restaurant og Bar. Han legger til at grunnen til at de har lagt kampanjen til vinterferieuken er rett og slett at dette før har vært en dårlig besøkt uke for spisestedene.

– Men det ble det slutt på etter at vi satte i gang “Haugesund i 100”-kampanjen, smiler han.

Annonse