Annonse

Torsdag 7. november åpnet Jordbærpikene på Oasen Storsenter. Jordbærpikene er tidligere etablert landet rundt. De kom ut på markedet i 2003 med et helt nytt kafé-konsept, som går ut på at de lager all maten fra bunnen av. 

Tekst og foto: Håvard Myhre, 10. klasse Håvåsen skole 

Siden den gang har de hatt rimelig bra suksess og nå vil de etablere seg på Haugalandet også. De er plassert rett foran deg når du kommer inn hovedinngangen til Oasen. 

– Plasseringen er perfekt, uttaler daglig leder i Jordbærpikene i Haugesund, Gry Rønnevik. – Vi har vært heldige med plasseringen. Vi har fått mange gode tilbakemeldinger på det. Denne plasseringen gir Jordbærpikene gode forutsetninger til å blomstre, sier hun.

Rønnevik forteller at det har det gått bra med kaféen den første måneden. Det er stadig vekk folk å se ved bordene deres, og de har allerede fått en del stamkunder. 

– Jeg synes vi har blitt tatt godt imot. Hun forteller at de selger allerede hele kaker og at de tar imot bestillinger på lunsj. På Jordbærpikene selger de et variert innhold av mat alt fra soppstuing til hamburgere. Nå som julesesongen er her selges det mye av julesandwichen. Med 17 ansatte er de godt bemannet på Oasen. 

– Vi har hjerte for mat og mennesker. Det speiles igjen i både maten og kvaliteten, ytrer den daglige lederen. Damen med det røde pannebåndet har tro på at dette konseptet vil fungere bra på Haugalandet. Jordbærpikene er kommet for å bli. 
– Jeg tenker at vi skal fortsette slik som vi gjør. Fortsette å gjøre en god jobb og ta imot kundene våre, sier hun.
Jordbærpikene har kommet godt i gang på Oasen, og de ønsker å fortsette på samme måte. Vi ønsker dem lykke til videre!

Annonse