Annonse

Det skjer spennende saker på baderommet for tiden. Fargene har flyttet inn. Det er gull, pasteller, marmor, speil og hyller med behagelig ledlys. I det romslige showrommet til Karsten Bjelland AS i Aksdal Næringspark er alt i hop utstilt på meget inspirerende måter.

Tekst: Liv Alsaker Sande Foto: Karoline Vedøy Mikkelsen og Liv Alsaker Sande

Mange blir overrasket når de ankommer det store showrommet til Karsten Bjelland i Aksdal Næringspark. Ikke bare over størrelsen på showrommet, men også over det store utvalget av baderomsprodukter. 
– Vi liker å skille oss ut og er gjerne litt vågale når vi velger ut utstillingene våre. Liker å få med oss de siste trendene og produktene og synes det er gøy å leke oss litt i utstillingene slik at folk ser hvilke muligheter de har når det nye baderommet skal innredes, sier Sølvi Enoksen. Sammen med kollega Lene Marie Andersen Müller tegner hun det nye baderommet eller veileder deg til å finne nye produkter som kan løfte rommet. De går også på hjemmebesøk slik at en er sikker på at målene er rette og at en får alle produktene en trenger.
– Vi leverer hundrevis av nye baderom i løpet av året og målet vårt er at alle kundene skal bli kjempefornøyde. God planlegging og testing av ulike produkter er med på å sikre at det nye baderommet blir akkurat slik en ønsker seg. Derfor er alltid målet at kundene får en grundig innføring i produktene de velger og har fått sett de ulike produktene i aksjon her i showrommet vårt. Husk at det til og med er lov å gå opp i badekaret og teste ut sittekomforten, sier kundekonsulentene hos Karsten Bjelland AS.

Sølvi Enoksen (t.v.) og Lene Marie Andersen Müller er klare til å veilede deg når badet skal pusses opp. 

Kundens behov i fokus
Som storleverandør av bad til ulike boligprosjekter på Haugalandet, er det viktig for Karsten Bjelland AS å få besøk av alle kundene i showrommet. Også dem som har bestilt nøkkelferdige boliger og egentlig ikke involverer seg så mye i planleggingen.
– Til hvert prosjekt følger det med en standardpakke, men kommer en tidlig inn i prosessen er det store muligheter for å oppgradere og få det akkurat slik en ønsker det. Da får en også satt større personlig preg på den nye boligen og tegnet badene slik at de blir tilrettelagte til kundene sine behov, sier Enoksen. 

Stort utvalg
Det er seks år siden Karsten Bjelland åpnet Showroom i Aksdal Næringspark. Showrommet blir stadig oppdatert med nye utstillinger. Her finner en også en større utstilling av møbler, servanter, toaletter, blandebatterier og diverse baderomstilbehør fra Halvor Bakke.
– Vi fører baderomsinnredning fra Vedum, Villeroy&Boch, Foss Bad, Linn bad og Korsbakken, samt produkter fra Tapwell og Duravit. Siden baderomsmøblene følger resten av trendbildet innenfor mote og interiør, så ser vi nå at fargene mosegrønt og flere blånyanser dukker opp, i tillegg til produkter i pasteller og rosegull. Nå er det ledlys ferdigmontert på hyller og speil, og vi må heller ikke glemme bollevaskene som er blitt så populære. Til en grei pris kan du rett og slett velge en servant som virkelig skiller seg ut og gir rommet særpreg. Om det så er det lille gjestetoalettet som skal fornyes eller hovedbadet som skal pusses opp, sier Sølvi Enoksen.  

Detaljer i gull og pasteller på baderomsmøblene er hot for tiden. 


Annonse