Annonse

– Vi er veldig fornøyde med nybygget og gleder oss til å ta i mot kunder og samarbeidspartnere til offisiell åpning i februar. Da skal også det flotte showrommet være klart, sier administrerende direktør Kjell Spanne i Bo Andrén Norge mens han tar Vi Bygger Nytt med på en runde i det flunkende nye næringsbygget i Norheim Næringspark. 

Nybygget til Bo Andrén Norge er tatt i bruk og administrerende  direktør Kjell Spanne er i likhet med sine medarbeidere stolt av hovedkontoret i Norheim Næringspark. 

Tekst og foto: Liv Alsaker Sande

Her har de 20 medarbeiderne som jobber på hovedkontoret i Haugesund allerede flyttet inn. Bedriften har i tillegg 75 medarbeidere fordelt på avdelingskontorene i Oslo, Sandefjord og Stavanger og ved lageret i Fredrikstad. Bo Andrén har de siste 25 årene konsentrert seg om å levere gulv til boligprosjekter i hele landet og er kjent for sitt eget merkevare BOA Flooring. 

50 prosent skal leies ut
Tomten i Norheim Næringspark hadde de i få måneder før byggingen av hovedkontoret startet. Selve byggejobben tok halvannet år før de kunne flytte inn for vel en måned siden. Bygget er totalt på 3600 kvm, har fire etasjer, samt lager og har kostet ca. 65 millioner kroner. 
Medarbeiderne til Bo Andrén har fordelt seg i de to øverste etasjene, mens showrommet og lageret er i første etasje. Målet er å leie ut 50 prosent av næringsbygget til andre virksomheter.
– Vi har flere interessante leietakere og det vil nok ikke ta lang tid før noen spennende aktører vil være på plass i lokalene rundt oss, sier Spanne som har fått kort vei til jobben. Han bor nemlig på Spanne bare noen hundre meter unna og synes det er meget praktisk å jobbe i næringsområdet som av mange karakteriseres som selve indrefileten på Haugalandet. 
– Vi har bygget for fremtiden og har nok av plass å vokse på. Her har vi gode fasiliteter for alle ansatte, og vi har gledet oss til å ta dette flotte bygget i bruk, sier han. 

Bygget er innredet med moderne farger og funksjonelle møbler. 

Spenstige fargevalg
Det er arkitektkontoret Helgeland, Brekke, Helgeland som har tegnet nybygget til Bo Andrén Norge. Det Oslo-baserte interiørarkitektfirmaet Iark,ved interiørarkitekt Irene Birkeland har hatt oppdraget med å innrede de moderne næringslokalene. Iark har sørget for spennende fargevalg på vegger og har innredet med moderne og funksjonelle kontormøbler. Ikke overraskende er de fleste gulvene hentet fra Bo Andréns egne kolleksjoner, mens det noen steder er valgt fargerike tepper. 
På glassveggene som skiller de ulike kontorene og møterommene er det foliert inn kjente motiver fra Haugalandet 
– Siden vi her befinner oss på grensen mellom Haugesund og Karmøy, har vi også fått med oss Karmsundbrua. I tillegg til Haraldsstøtta og måkene som kjennetegner byen, sier Kjell Spanne. 


Annonse