Annonse
Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

Navn: Ingunn G. Knutsen
Bosted: Åkrehamn
Boligtype: Moderne enebolig
Favorittrommet: Kjøkkenet

Hvorfor er kjøkkenet favorittrommet?

Kjøkkenet er favorittrommet mitt fordi det er hjertet i huset. Vi bruker mye tid på å lage mat, og da synes vi det er viktig å ha et kjøkken vi trives på. Vi har åpen løsning mellom kjøkken og stue. Derfor blir kjøkken en stor del av stuen også. Vi har ikke spisebord inne på kjøkkenet, men i stua og da er det med på å binde de to rommene sammen. 

Fortell gjerne litt om prosessen?

Jeg har brukt mye tid på Pinterest for å finne inspirasjon til kjøkkenet. Jeg ble veldig inspirert av den amerikanske stilen med marmor, og ønsket meg en øy med marmor på alle sidene. Vi var lenge inne på tanken på svart kjøkken, men endte tilslutt med hvit kombinert med tre

Hva mer kan du si om innredningen?

Jeg har sett mye på fliser i fiskeben og bestemte meg fort for å ha dette. Jeg liker ikke den harde kanten om man skal ha en rett linje, derfor valgte vi å avslutte i en naturlig form, og er veldig fornøyd med resultatet.

Tips om interiør og produkter?

Kjøkkenet er levert av Strai, og stolene på kjøkken øyen er av merket Hay. Brettet på øyen er fra Bohus, mens blomsterpottene og plantene er kjøpt på Vili & Ve på Åkra. Lampene er kjøpt på Sigurd Svendsen som har byttet navn til ”Heim”. Flisene fant vi hos Bygnes Bygg, og de føler vi gjør prikken over i-en på kjøkkenet vårt.

Annonse