Annonse
Trygve J. Sjøen bygger totalt 6 boliger i Nygårdsvegen like bak Gard Senter i Haugesund. Kundebehandler i Trygve J. Sjøen trekker frem den flotte beliggenheten til det lille boligfeltet. 

– Her er det flott utsikt mot Røvær og innseilingen til Haugesund. Du bor midt i den historiske delen av Haugalandet like sør for Haraldstøtten. Sentralt med kjøpesenter, skole, barnehage, sentrum og flotte turområder rett i nærheten. Her er virkelig de tre B`ene vi som driver med eiendom ofte snakker om tilstede – beliggenhet, beliggenhet, beliggenhet, smiler Johan Ferkingstad. Mens boligen til familien Lothe Stava er helt ferdig (se egen husreportasje), er byggingen av tre boliger godt i gang.

– Her er det fremdeles mulighet for å gjøre endringer på den innvendige planløsningen og på den måten få det akkurat slik det passer, sier Ferkingstad. De frittliggende boligene har størrelse fra 120-140 kvm med 2 stuer, 3 soverom, 2 baderom og takterrasse. Det følger med garasje til boligene og på noen av dem har de valgt å ha glasskyvedør ut mot hagen. Det betyr at en enkelt kan gjøre om garasjen til en flott hagestue. Det er også opparbeidet egen lekeplass som hører til det nye boligfeltet. – Dette er en lettstelt bolig midt i blinken både for unge familiefolk og andre som vil bo i en ny bolig med minimalt vedlikehold. Boligen har livsløpsstandard og det er mulighet for inntil 80% husbankfinansiering, opplyser han.

Annonse