Annonse

Her kommer en gledelig nyhet til alle som ønsker seg peis, men bor i en pipeløs bolig! Kristian Rønnestad hos Neumann har valgt å ta inn et stort utvalg biopeiser som kan brukes både inne og ute. – Dette er virkelig et flott alternativ til dem som bor i leilighet uten skorstein. Disse biopeisene sørger ikke bare for skikkelig peiskos, men er også en god varmekilde. De er også perfekte å ha i hagestuen og på terrassen, sier han.

Tekst: Liv Alsaker Sande Foto: Liv Alsaker Sande og Bioflame

Den tidligere feieren og brannmannen ble rett og slett i fyr og flamme da han fant ut hvordan de nye biopeisene fungerer.

– Jeg må innrømme jeg var litt skeptisk i starten da jeg ble introdusert for disse produktene. Det var før jeg satte meg inn i hvordan de fung-erer, og jeg fant ut hvor sikre disse produktene fra Bioflame er. Her er sikkerheten virkelig blitt ivaretatt på alle måter og i tillegg er designet utrolig bra, opplyser Kristian Rønnestad som kan tilby alle produktene i sortimentet til importøren Bioflame. Flere av peisene og installasjonene kan en se utstilt i butikken til Neumann på Raglamyr. I tillegg kan en bestille produktene som er i katalogen.

Fleksible

Her kan en virkelig finne det produktet en er på jakt etter og få det akkurat slik en drømmer om. Produktene er mer anvendelige enn vanlige peiser og ovner blant annet ved at en del av dem kan flyttes fra rom til rom. Det gjelder blant annet bordmodellene og en del av peisene som har hjul og som kan fungere som en romdeler.

– Vi selger ikke minst disse til en del utestuer. Siden disse gir peiskos uten pipe er de perfekte å skape stemning i en hagestue og er litt av syn spesielt når skumringen setter inn, sier Rønnestad.

Peiskos på badet?

Flere av produktene er også beregnet på å bygges ned i bordplater og det er også modeller som kan monteres i kjøkkeninnredningen eller i andre hyllesystem en har i huset. Husk å bygge med brannsikre materialer! – Hva med å toppe det nye flotte baderommet med en flott biopeis og gjøre spaopplevelsen enda bedre? spør Rønnestad.

Han legger til at det også er mulig å kjøpe mindre biopeiser en kan installere i utepeisen en allerede har.  Peisene fylles med bioethanol som selges i butikken og til flere av produktene følger det med fjernkontroll som en kan styre peisen med. Bipoeisene gir også en god varme – flere av dem opptil 3000 w – så her blir det varmt og godt på kort tid.

– Vi fører også produkter med dampflamme (Mystic Steamfire) som ikke avgir varme, men som virkelig skaper en flott stemning, sier han.

Annonse