Annonse

 Jeg bare elsker friske blomster som står i vaser rundt om i huset. Spesielt nå når sommeren nærmer seg er det en fin måte og få det friskt og vårlig rundt oss.

Hvem: Elisabeth Mjåseth

Bosted: Skudeneshavn

Bloggen: elisabethsidyll.blogspot.no

Levende blomster er ikke de eneste blomstene man kan dekore med hjemme. Blomstermønster har vært i interiører i all tid. Jeg husker interiørbøkene jeg elsket for 15 år siden hadde side opp og side ned med engelske blomstermønster på vegger og tekstiler – duse blåtoner, rosemønster og pasteller-  og er vel det man i dag trygt kan kalle maximalistisk.

Å ha blomster eller flora i interiøret trenger ikke å være slik det var på den tiden. Mørke tekstiler og farger er i vinden som aldri før, og du kan få en fin kontrast til ellers lyse rom med mørke blomstermønstre. Er du tøff nok kan du tapetsere en hel vegg – og det er mye og velge fra der ute fra flere tapet og veggbilde leverandører. Jeg har hengt opp kun en bit tapet på veggen med trelister fra Murals Wallpaper. Slike enkle ting kan understreke stilen din og du kan få noe unikt på veggen din som ingen andre har. Mørke puter med  blomster eller postere er også enkelt og gjøre forandringer med hjemme. Jeg har en enkel poster i svart/hvitt med jungelmotiv. Alt trenger ikke være mørke eller streke farger hvis du ikke liker det. Gå for det du liker – vær personlig så trives du ekstra godt hjemme

I andre delen av stuen har jeg valgt en pute med lyse toner og valmuer fra Bohus. Her har jeg holdt alt i lyse toner – perfekt for våren og sommeren som er på vei.

Annonse