Annonse

Se godt på denne karen. Han er muligens Haugalandets første concierge i boligbransjen. Espen Nordal (31) er ansatt i A. Utvik for å gjøre innflyttingen i ny bolig så behagelig som mulig. 

Når du handler bolig hos A.Utvik får du din helt egen concierge, som hjelper deg gjennom hele prosessen. Det franske uttrykket har de lånt av hotell og cruisenæringen, men de har funnet ut at det like godt kan brukes av dem som boligleverandør.

– Målet vårt er å gjøre flytteprosessen så god som mulig. Her skal rett og slett ALT være inkludert i kjøpet av ny bolig hos A. Utvik. Når du signerer kjøpekontrakten får du samtidig utdelt din personlige concierge – en “portner” som bistår med alt som skal skje. Vi tilbyr blant annet gratis verdivurdering av din gamle bolig via vårt samarbeid med meglere og finner den riktige finansieringen av den nye boligen. Vi hjelper til med nødvendige søknader, vi flytter tingene over i den nye boligen, vi bestiller container, vi tilbyr gratis interiørhjelp. Alt dette har vi samlet i konseptet Flyttehjelpen som automatisk følger med når en kjøper bolig av oss – alle tjenestene her er gratis, forteller Espen Nordal som ikke legger skjul på at han kjenner A. Utvik svært godt. Han er nemlig gift med datteren til ”sjefen sjøl” Arne Utvik og blir i tillegg kollega med svigermor, svoger og sin egen far Kai Nordal som er salgssjef hos A. Utvik.

– Så jeg vet absolutt hva jeg gir meg i kast med og gleder meg til å jobbe sammen med både dem jeg kjenner godt fra før og de andre kjekke kollegene i A. Utvik, smiler han.

Bred bakgrunn

Espen Nordal har en god bakgrunn for å være concierge som følger kundene i hele prosessen og blir altså koblet inn så snart kjøpekontrakten er signert. Conciergen har allerede en lang CV å vise til. Han er utdannet innen økonomi, har jobbet både som snekker og anleggsgartner.

– I utgangspunktet skal det meste gå gjennom meg.Er det noe jeg ikke kan svare på med en gang, vet jeg hvor jeg kan finne svarene. A. Utvik har opplevd god respons på Flyttehjelpen allerede, så nå gleder jeg til å ta fatt på denne spennende oppgaven, sier Espen Nordal som startet i stillingen i mai.

Hva er en concierge?

Concierge er en yrkesbetegnelse for en portner/portier som bistår beboere eller gjester i en bygård eller et hotell med daglige gjøremål. Conciergerollen oppstod opprinnelig i Frankrike som en tjeneste som hos oss befinner seg et sted mellom portner, vaktmester og visevert. Betegnelsen er i utbredt brukt på større hoteller rundt om i verden. Her er oppgavene å hjelpe gjestene med billett- og bordbestillinger eller bestilling av leiebil eller privatfly, altså en slags administrerende tjener eller butlerfunksjon. (kilde: Wikipedia)

Annonse