Annonse

Gulv er ei stor og viktig flate. Det var eit kvitt slitt og kaldt betong gulv her. Me valgte å legge nytt slitesterkt gulv i fiskebein mønster frå Ibo Raglamyr. Og jakten på den rette fargen og dimensjonen tok lang tid. Tilfeldigheter finnes ikkje i denne leiligheten. Som interiørdesigner er eg opptatt av dei små detaljene som gjør at heilheten stemmer. 
Sofaen har fått nytt liv, den kjøpte eg brukt via finn.no men har skiftet ut trekket og beina og plutselig fremstod den rå lekker og fresh. Det har i grunn ikkje vert dei største endringene, men viktige endringer som gjør at me nå føler den fremstår så pass bra at det er verdt å prøve å leige den ut. Eg synest det er kjekt å prøve ut nye idéer som ved å leige ut sjøhuset vårt ei helg eller ei veke som ei ekslusiv suite. Sjøhuset har muligens den fineste beliggenheten heilt ned mot sjøen, innerst i Veavågen. Me tilbyr også økologisk frokost frå Rosengard på Mykje. I utgaven frå oktober-18 i Vi Bygger Nytt kunne du lese om det eine rommet me lagte som eit masterbedroom. Men me følte me måtte gjere enda meir, så me lagte likså godt enda eit som du ser på bildet ovanfor. Me lagte eit rom der Egil snekra saman ei unik himmelseng. Dette for at det finnes så mange forskjellige personligheter og med å ha to masterbedroom så treffer ein ei større målgruppe, meiner eg. Eller så kan ein reise i lag to par og få to ulike rom.

Annonse