Annonse

Vidunderduk har vi hørt om. Men at det også finnes et vidunder- teppe, er kanskje nytt for mange av oss. Velger du et teppe fra SmartStrand hos IBO Raglamyr, gjør du livet enklere for deg selv. Dette er nemlig teppet som ikke blir flekkete eller skittent og som holder seg like vakkert år etter år. Et perfekt teppe for småbarns- familien, hundeeiere og andre som må regne med uhell og søling.

 

 

For godt til å være sant, tenker du kanskje? Men det er sant og pro- dusenten er så sikker på akkurat dette at de lot en neshorn-familie i en dyrepark leve på et teppe fra SmartStrand en hel uke. Etter uken var gått spylte de over teppet med vann og det lysegrå teppet ble like fint igjen.

– Hemmeligheten er at fibrene i teppet er laget av poliamid, et or- ganisk stoff hovedsaklig laget av mais. Dette gir et sterkt og mykt garn hvor flekker fjernes enkelt med varmt vann, sier daglig leder Atle Waka ved IBO Raglamyr som kan fortelle at de har 20 ruller på lager og et stort utvalg fibrer og farger å velge mellom.

 

Og det kommer godt med for tiden. Tepper i interiøret er i vinden som aldri før. Mange ønsker å skape hotellfølelse i sitt eget hjem og da er tepper virkelig et must. Under sofagruppen, spisestuen og ikke minst på lekerommet. Heldekkende teppe på soverommet står høyt på ønskelisten hos mange. Ingenting er vel deiligere enn å trø ut av sengen på noe mykt og varmt, og da er det greit å vite at kvalitetstepper fra Smartstrand også er allergivennlige.

 


Foto: Vivian Klovning

 

Anvendelig
De innovative fibrene i SmartStrand gir ikke bare permanent flekkmotstand og langvarig holdbarhet. De er også meget anvendelige og kan brukes over alt i huset der en ønsker små eller store tepper.

– Mange foretrekker også å legge tepper fra SmartStrand i båten, på hytta, i camping- og husvognen og andre steder der de ønsker å ha det lunt og behagelig på gulvet. Vi på IBO Raglamyr kapper, skjærer til og tilpasser på mål og kan også ta montering om ønskelig, opplyser Atle Waka.

Les mer å se flere Smartstrand kvaliteter på iboraglamyr.no

 


Foto: Vivian Klovning

Annonse