Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt presenterer folks favorittrom.
Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favoritt-rommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Hvorfor er dette favoritten?

I dette rommet er alt lov. Jeg kan leke meg med farger og mønstre, og har fritt spillerom.

 

Fortell gjerne litt om prosessen med å bygge rommet?
Jeg startet med litt inspirasjon fra Pinterest, og bestemte meg tidlig for å ha tapeten fra Ferm Living sammen med en teak kommode. Gulfargen «oker» fra Jotun og den burgunder/mørke rosa fargen «Bordeaux» fant jeg på malerbutikken, og syntes de gikk godt i lag. Vi kjøpte en billig sprinkelseng og stellekommode fra Ikea, og malte dem for å gjøre dem litt mer unik.

Hva mer kan du si om innredningen i rommet?
Vi har laget et litt annerledes barnerom, med ulike farger og materialer. Ikke et typisk prinsesserom, men et fargerikt barnerom med både nytt og gammelt. Det blir spennende å se hvor lenge det går før Lilly spør etter «rosa» rom.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 

 

 

 

Tips om produktene som er brukt, fargevalg etc.?
Dyrehodene på veggene er fra Ølen Møbel. Fødselsplakaten er fra Born This Day, og sengesettet fra Lille Jacobi. Oppbevaringsboksene har vi kjøpt på Søstrene Grene, mens foldekassene er fra minipetit.no. Tapet, gulvteppet, vegglampe og puter er fra Ferm Living Kids. Uten tvil et av mine favorittmerker. Stolen fikk Lilly i julegave,
og den er fra en lokal designer som heter Viiben Funiture.

Annonse