Annonse

Frem til jul kan du besøke «Designernes eget marked» på Oasen Storsenter. Dette er et slags POP-up julemarked med lokale gründerbedrifter og designere.

Butikklokalet, der Miju holdt til før, vil fremover huse fire lokale designere som ønsker å vise frem hva de jobber med, hvordan de jobber – og i tillegg kunne markedsføre og selge produktene sine. Designerkvartetten består av Kristine Vikse, Ernst Grønås (Ernst by Ernst), Viiben (barnemøbler i tre designet av Christian Gade) samt Konkret Studios (designprodukter i fiberbetong).

– Disse fire hadde et ønske om å komme tettere på kundene, mens vi på Oasen hadde et lokale som er ledig frem til jul.
Dermed konkluderte vi raskt med at dette er et «vinn-vinn»- prosjekt, der kundene våre kan få et spennende innblikk i noen utvalgte designkonsepter – og kanskje sikre seg noen av de unike produktene. I tillegg er vi så heldige å få besøk av damene bak årets julegavehit, nemlig boken «Det finaste eg vett» – et lokalt mesterverk med personlige tekstbidrag og bilder fra folk på hele Haugalandet, forteller markedskoordinator på Oasen Storsenter, Margareth Kristiansen.

«Designerens eget marked» holder åpent noen timer hver torsdag, fredag og lørdag helt frem til jul.

 

 

Annonse