Annonse

Norun Skrunes var godt etablert i finansbransjen, da spørsmålet om hun ville bli Utedesign sin salgskon- sulent på Haugalandet dukket opp. Norun som elsker interiør og alt som har med hus og hjem å gjøre, trengte ikke lang betekningstid før hun svarte ja til den utfordringen. Nå er hun å treffe på showrommet til Utedesign i Løå på Frakkagjerd.

At Utedesign har skaffet seg en dedikert salgskonsulent, er det ingen tvil om.

– Nå er tiden inne for å planlegge uterommet enten du bor
i enebolig, rekkehus eller leilighet. Det fine med Utedesign
sine produkter er at de kan skreddersys til den uteplassen du allerede har, og at de gjør at du kan nyte uterommet hele året. Dessuten ser produktene fine ut og tåler det harde klimaet her på Vestlandet. Jeg fikk fort stor sans for produktene. Liker godt at de holder høy kvalitet og at du kan sette sammen akkurat de produktene du trenger til din uteplass, sier Skrunes og legger til at de samarbeider godt med Komplett Utemiljø som også holder til i Løå.

Showroom
De leverer pergola med foldetak og lamelltak. Vinterhager, motoriserte glasstak, innglassingssystemer, markiser og screens, vedlikeholdsfritt terrassegulv og solseil.

– Løå er en perfekt sted å ha showroom sammen med andre spennende firma på huset. Her er det ypperlig å holde kundekvelder, og jeg har planer om å holde en kundekveld allerede før jul. Jeg vil også samarbeide med noen lokale bloggere, forteller Skrunes.

Utedesign har hovedkontor i Bergen og showroom i Stavanger, Kristiansand, Sandefjord, Oslo og Frakkagjerd i Tysvær.
– Vi tar oss av all planlegging og montering, og jeg kommer gjerne på hjemmebesøk til dem som vurderer å bygge seg en kjekk uteplass. Det er også smart å se våre utstillinger her i Løå, smiler Norun.

 

Annonse