Annonse

Høsten er her med sine lune farger. Me trekker innendørs og søker varme.
Dagene føles kortere  da det blir seinere lyst om morgenen og tidligere mørkt.

På sjøhuset vårt har eg prøvd å skape ei lun hule. Eg har valgt ein nydelig grønnfarge som oser luksus. Gulvet er sjølvsagt heildekkende teppe i nydelig kvalitet. Messing nattbord og detaljer i messing bidrar til den varme kjenslaeg vil få fram.

Sengegavlen er laga av lokale folk på Haugalandet. Hans A. Tøgersen og eg synest skinnet eg valgte står perfekt til den smaragdgrønne veggfargen. Planen med dette rommet er at det i framtida skal kunne nyttast som suite da me skal leige ut sjøhuset vårt til brudepar. Me kjem til å tilby økologisk frokost på senga frå Rosengard og økologisk dyrka blomar i sesongens farger. Men nå i høst og vinter skal me nyte sjøhuset sjølv, og spesielt dette nybygde soverommet.

Eg gler meg til å kunne legge meg her i mjukt sengetøy og nyte utsikten til havet som er nærmaste nabo. Billedtekster: Den lune hulen vår i sjøhuset. Tenk å våkne opp her til herleg sjøutsikt.

Heildekkande teppe på gulvet gir en deilig hotellfølelse. Den flotte sengegavlen i skinn er laget av Hans A. Tøgeresen.

Annonse