Annonse

Alt var egentlig i skjønneste orden. Huset var elegant og vakkert pusset opp med grå og beigetoner i alle rom. Men det var likevel ikke nok til at Heidi Anfinsen slo seg til ro med stilen. Hun kjente på behovet for mer farger og tok en telefon til Cathrine Storesund på Fargerike Raglamyr.

 

Det var en slik gusten formiddag. Heidi Anfinsen, personlig trener og innehaver av Haugesund Aerobic og treningssenter, satt i stuen hjemme hos seg selv og begynte å kikke seg rundt. Selv om huset på Harald Hårfagresplass sentralt i Haugesund var pusset opp før de overtok det i 2014, var det noe som manglet. Hun kjente på et akutt behov for farger.
– Det var liksom ikke helt meg å bo med så mye grått og hvitt rundt meg. Det føltes litt som å bo i et dystert sykehus. Jeg kjente på at det flotte huset fortjente noe mer fargerikt og bare måtte ta affære, forteller Heidi.
Hun ringte samme dag Cathrine Storesund på Fargerike Raglamyr i Haugesund, som hadde hatt ansvaret for oppussingen av treningssenteret noen år i forveien. Da Cathrine noen dager senere kom på hjemmebesøk med alle tapetbøkene sine, plukket Heidi intuitivt bøkene fra Designers Guild. På fem minutter hadde hun valgt seg ut tapeter og farger til hele huset.
– Jeg er ikke spesielt snobbete av meg, men det var disse som appellerte mest. Det jeg ikke visste da var jo at dette var det dyreste Cathrine hadde med seg, smiler Heidi.

Blomster
– Hun tar med Vi Bygger Nytt inn i stua og en frisk blomstrete tapet fra Designers Guild byr på en fargerik opplevelse.
– Det bare måtte bli blomster. Ikke sånn overalt, men litt her og der. Tenk å sitte her mellom to treningsøkter og hente meg inn igjen. Den beste rekreasjon jeg kan tenke meg – den veggen bare oser av energi, sier Heidi.


Nå har hun fått det akkurat som hun liker det. Heldigvis har mannen Raymond og døtrene applaudert
forandringene som har kommet.

Sol i taket
Alle rom i huset er blitt fargelagt. Enten med maling eller tapet.
Alt arbeidet er utført av fagfolk. Blomsterengen fra de to stuene, fortsetter på de tre soverommene i 2. etasje. I lilla toner på hovedsoverommet, mens en sterk gulfarge er gjennomgangstonen på det andre soverommet.
Skråtaket på det tredje soverommet er fremhevet med en lysegul tapet, perfekt på det romantiske jenterommet. Badet er blitt rosa og rammer inn badekaret med løveføtter på en spenstig måte. To av takene på soverommene er blitt gule!- Jeg har aldri tenkt at takene kan males ien annen farge en hvitt, men det å våknetil gult tak hver morgen, er som å våkne til solskinn hver dag. Og er det noe vi trenger i Haugesund, er det jo nettopp det, smiler hun

Klart Heidi ville ha farger!
Dette er farger som kler Heidi kjempegodt og virkelig har gjort huset til et personlig hjem, sier interiørspesialist Cathrine Storesund ved Fargerike Raglamyr.
Siden hun kjente Heidi litt fra før, visste hun godt hvilket tapetbøker og fargekart hun skulle ta med seg på hjemmebesøket.
– Da hun begynte å bla i fargebøkene jeg hadde med meg, var hun rask å plukke ut sine favoritter. De fleste av tapetene er fra Designers Guild og også fargene er hentet fra Designers Guild fargeskala, sier Storesund. Villaen har også fått unike gardiner og puter som er sydd til dem.
– En slik ærverdig villa som dette kler godt vakre tekstiler og står utrolig godt til de fargerike tapetene, sier hun.

Annonse