Annonse

3. september får Haugesund det som Stavanger, Bergen og Trondheim allerede har. Da åpner nemlig Ildstedet Haugesund dørene til en større konseptbutikk i Raglamyrvegen 14. Med 85 peiser og ovner utstilt fordelt på over 500 kvm, vil dette bli en av landets flotteste ildstedbutikker.

Tekst: Liv Alsaker Sande Foto: Ildstedet og Liv Alsaker Sande

Åpningsdagen er ikke tilfeldig valgt. Mandag 3. september starter nemlig Ildstedet sin store høstkampanje med utgivelse av katalog, lansering av nye produkter og mange gode tilbud til folk som er på jakt etter et nytt ildsted fra Jøtul og Scan.

Det er Skude Mur som står bak driften av Ildstedet Haugesund, som har overtatt de gamle lokalene til Solar på Raglamyr. Bjarne Hovda med lang fartstid fra bransjen er ansatt som butikksjef og er ansvarlig for å bygge opp den nye butikken. Med seg på laget har han erfarne medarbeidere og montører fra Skude Mur sine avdelinger på Karmøy.

-Skude Mur er den eneste ovn og peisleverandøren i distriktet med egne ansatte som er sertifiserte montører. Vi utfører alt av montering og tar oss av nødvendige søknadspapirer til kommunene.

Vi har allerede fått mange positive tilbakemeldinger fra aktører i byggebransjen og fra private som ser frem til å få en ren fagbutikk som selger peiser og ovner. Nå gleder vi oss til en storstilt åpning 3. september og har flere overraskelser på lur åpningsdagen, smiler Hovda.

Konseptbutikk
Det at Ildstedet nå velger å åpne en konseptbutikk i Haugesund, viser at kjeden som fører varmeprodukter fra Jøtul og Scan har stor tro på Haugalandet og ønsker å satse her.

-Det er veldig stas å bli valgt ut til å bli en konseptbutikk. Det betyr at vi har utstilt mesteparten av modellene til en hver tid og får en ekstra flott butikk der vi legger vekt på å vise de ulike ildstedene i sitt rette miljø. Her vil vi fyre i peisen uansett utetemperatur, slik at vi får vist frem våre produkter på en best mulig måte.

Vi får egen hytte- og uteromsavdeling og vil kontinuerlig bli oppdatert med spennende nye produkter, sier Hovda.

Ildstedet
Ildstedet Haugesund satser på både proffmarkedet og private kunder.

– Dette er markeder Skude Mur gjennom sine avdelinger på Vea og i Skudeneshavn allerede er godt etablert i. Det er mange spennende boligprosjekter på gang og med et showroom på over 500 kvm blir det ekstra kjekt å ta i mot våre Ildsted-kunder. Når utvalget er stort og fagekspertisen er samlet på en plass, er sjansen større for at en finner ildstedet som faller i smak – enten det er til leiligheten, huset, terrassen eller sjøboden, smiler Hovda.

Annonse