Annonsert innhold: A.Utvik
Rift om leilighetene i Salhusvegen Terrasse

Det er fremdeles mulighet for å skaffe seg en leilighet i Salhusvegen Terrasse. Men det er sikkert smart å ikke vente alt for lenge…

Av og til dukker det opp en tomt som har en helt unik beliggenhet. Salhusvegen Terrasse skal bygges på en slik tomt, noe svært mange allerede har fått med seg. Utbygger A. Utvik er derfor ikke overrasket over at det ble en pangstart da salget av Salhusvegen Terrasse startet.

– Helt siden vi lanserte dette boligprosjektet her i Salhusvegen har pågangen vært stor og vi hadde lange lister av interesserte da salget startet, sier salgssjef Kai Nordal i A. Utvik som faktisk fikk kjøpere til flesteparten av de 18 leilighetene den første uken.

– Men fremdeles har folk mulighet for å sikre seg en leilighet i dette populære boligpro- sjektet. Kommer en tidlig inn i byggeprosessen har en også mulighet for å gjøre egne valg og virkelig sette sitt personlige preg på leiligheten, sier Kai Nordal.

2 – 4 soverom

Betegnelsen midt i smørøyet passer sjelden bedre. De tre byggene i Salhusvegen Terrasse vil ligge like sør for Politihuset, med kort av stand til sjøen og Haugesund sentrum. Her er ingenting langt unna – en kan leve bilfritt og likevel nå de fleste attraksjoner til fots eller på sykkel. Utbygger, arkitekt eller leverandører har ikke overlatt noe til tilfeldighetene og leilighetene vil holde generell høy standard. Størrelsen på leilighetene varierer fra 67 kvm til de største på 120 kvm og det er mulighet for 2 eller opptil 4 soverom. Det er også mulighet for husbankfinansiering til flere av leilighetene – noe som betyr markedets laveste rente og lave bokostnader i lang tid fremover.

For mer informasjon kontakt:
Kai Nordal, Salgsjef
Telefon: 40 40 25 78
E-post: kai.nordal@a-utvik.no
www.autvik.no