Annonse

Vi Bygger Nytt følger byggeprosessen

Kjøkkeninnredningen er bestilt. Malerne fra KHV er snart ferdige og gir så stafettpinnen til flisleggerne og elektrikerne. Huset i Østrembruvegen 31 i Kopervik begynner virkelig å ta form og huseierne Annlaug Storøy og José Merine håper på å flytte inn i slutten av juni.

Annlaug Storøy innrømmer at de siste månedene har vært travle. Det er utrolig mange valg som må tas i det nye huset, og i tillegg skal de legge ut boligen sin i Ramsdalen i Haugesund for salg. De er oftere enn før i huset og følger utviklingen
og kan konstatere at alt er i rute.

– Byggeprosessen har gått veldig fint og alle har gjort en god jobb. Vi er godt fornøyd med romløsningene som vi selv har tegnet og det ser ut som vi får det praktiske og funksjonelle huset som vi ønsker oss. Vi ser også hvor flott utsikt vi får til Litlabronå og sjøen like nedenfor og gleder oss til å opparbeide uteområdet og gjøre det fint rundt huset, sier Annlaug Storøy.

Betong, glass og spiler

Kjøkkeninnredningen til egen bolig og leiligheten fant de hos Norema Haugesund. Det er utstrakt bruk av betong, spiletak og glass i hele huset og de har valgt en bestandig benkeplate fra Silestone på kjøkkenet som passer godt inn i den
industrielle stilen. Innflytting regner de med blir i slutten av juni. Da håper de også å ha solgt huset i Haugesund.
– Det er rart å tenke på at vi snart kan flytte inn, og at jeg igjen skal bo i barndomsbyen min etter 40 år i Haugesund, sier Annlaug.

Følger byggeprosessen

Det er Hellvik Hus som har ansvar for å reise boligen i Østrembruvegen 31 i Kopervik og med seg på laget har de hatt blant annet SK Betong som har tatt seg av grunn- og betongarbeidet. Boligen på vel 200 kvm inneholder stue i åpen løsning med kjøkken, stue i 2. etasje, 3 soverom, tre bad, bod og garasje. Det blir også innredet en to-romsleilighet i underetasjen på ca. 45 kvm. Vi Bygger Nytt gleder oss til å vise boligen i sin helhet i en større reportasje i løpet av høsten 2018.

Annonse