Annonse

Annonsert innhold

Ingrid Hoftun og Harry Helgeland kjøpte tomt av kommunen og har flyttet inn i nytt Älvsbyhus på Sand med sine tre barn.

www.alvsbyhus.no

Paret har bodd på Sand tidligere, men de siste to årene har de leiet en bolig i Erfjord. Da familien vokste til fem medlemmer, ble det nødvendig å tenke fremover og ønske seg mer plass og flere rom – og drømmen om å eie eget hus begynte å ta form. Første skritt var å kjøpe tomt av Suldal kommune, den lå på Stegåsen byggefelt på Sand.

I dag står det foreløpig kun ett hus på dette feltet – der bor Ingrid, Harry og de tre små på henholdsvis 5 og et halvt år, 4 år, og den minste er 8 måneder.

Älvsbyhus med godt rykte i Sand

Hva slags hus skal man velge? Hvor stort – og til hvilken pris? Alle husbyggere må ta viktige avgjørelser før prosessen settes i gang, og Ingrid & Harry var nøye på å finne en husbygger som kunne gi dem gode og praktiske innvendige løsninger til en fornuftig pris.

www.alvsbyhus.no/no/priser

Da kom Älvsbyhus sterkt inn i bildet – også fordi det var flere andre Älvsbyhus i bygda som kunne tas nærmere i øyesyn. Og ikke minst – eierne av disse husene var meget fornøyd med sine valg av hustype.

Ingrid forteller at hun også ble anbefalt Älvsbyhus av kolleger på jobben, og dermed endte hun og Harry opp på en visning på Jelsa våren 2017. Her traff de Gard Grubstad for første gang – han er Älvsbyhus sin representant i Rogaland, og han gav umiddelbart et tillitvekkende inntrykk. Og huset han viste frem, gav positive tanker.

www.alvsbyhus.no/no/kontor/rogaland

“Vi kunne ringe Gard kl 22 på søndagskvelden. No problem!’’

Mest hus for pengene

Andre husbyggere ble vurdert av Ingrid & Harry, men det gikk ikke lang tid før de møtte opp på Gard sitt Älvsbyhus-kontor i Haugesund for å skrive kontrakt. Det var rett og slett ingen andre som kunne konkurrere med Älvsbyhus med henhold til pris på den husstørrelsen de ønsket seg.

De valgte hustypen Edvard – et 1,5-etasjes hus med to gode soverom, bad og gjestetoalett, stor stue og åpen løsning mellom spisestue og kjøkken. Godt med plass for store og små.

www.alvsbyhus.no/no/hus/15-etasjes-hus/edvard

Fra både stue og vaskerom er det direkte utgang til uteplassen – praktisk med sølete tøy direkte til vaskerom. Fra stuen er det tilgang til hage eller terrasse.

‘’Foreløpig er andre etasje ett stort rom,’’ forteller Ingrid. ‘’Der vil det med tiden bli to soverom, bad og loftstue. Da får hele familien godt med plass over to romslige etasjer.’’

All hjelp gjennom hele prosessen

‘’For oss var det en glede å samarbeide med både Gard og Anita i Älvsbyhus gjennom hele byggeperioden,’’ sier Harry. ‘’De tok seg av all fremdrift når det gjelder papirarbeidet overfor de kommunale etater, og de styrte hele prosessen slik at vi hele tiden kunne senke skuldrene og vite at alt gikk rette veien. Faktisk fikk vi inntrykk av at vi var de eneste huskundene de hadde for tiden, og det vet vi jo er langt fra sannheten!’’

D-dagen var 26 oktober i fjor

‘’Aktivitetene på den store byggedagen startet kl 07.00 om morgenen – da var kranen på plass, og trailerne med elementer kom til tomten på Stegåsen,’’ forteller Ingrid. ‘’Publikummere strømmet til utover dagen, og alle var imponert over hvor fort huset reiste seg, og at taket var tett allerede første dag. Naboer som dro på jobb om morgenen, var svært overrasket over at et helt hus var reist på én dag. Og etter at huset fikk satt seg, og diverse innendørs håndverksarbeid var unnagjort, kunne vi flytte inn 12. desember.’’

Anbefaler Älvsbyhus til andre

Etter fire måneder i nytt hus har Ingrid & Harry ingen negative oppdagelser, ingenting som Älvsbyhus må komme for å fikse. ‘’Etter at servicemannen sjekket huset rom for rom, er alt som det skal være,’’ sier Harry.

Paret sørget selv for rørleggerarbeidet og fremskaffelse av heisekran. Resten – innbefattet graving, grunnmur og ferdig hus med alt elektrisk – ble overlatt Älvsbyhus. ‘’Vi høynet husets standard med en rekke tilvalg, det gjelder bl.a. vinduer og kjøkken,’’ forteller Ingrid avslutningsvis. ‘’Prisen på kr 2.345.000 til Älvsbyhus er det derfor ingenting si på. Ingen andre kan konkurrere med denne prisen – vi er sikre på at vi har valgt riktig og spart masse penger. Herved gir vi Älvsbyhus vår beste anbefaling.’’

Älvsbyhus – et firma du kan stole på

Alle som bygger hus, vil oppleve at tiden med planlegging og ikke minst selve byggeperioden er en lang prosess hvor små og store utfordringer dukker opp som perler på en snor. Da er det betryggende å vite at det finnes folk som kan bidra med kunnskap fra mange års erfaring i bransjen, og som vet akkurat hvordan du kan oppleve problemfri husbygging.

Tillit gir trygghet

Älvsbyhus er en helproff utbygger som påtar seg ansvaret for hele byggeprosessen fra a til å, inklusiv full kontroll over alt papirarbeid og skjemavelde.

Svensk husprodusent på full fart inn i det norske markedet

Noen svenske merkenavn er særdeles godt etablert i Norge – som IKEA og Volvo. Mye tyder på at Älvsbyhus kan få en lignende posisjon her i landet.

Det norske byggemarkedet er nemlig i stor endring. Det tradisjonelle norske byggefirma – med en byggeprosess over grunnmur på flere måneder – har fått konkurranse fra Sverige.

Älvsbyhus har et klart mål om å produsere attraktive, ferdigmonterte trehus av høy kvalitet til markedets laveste pris. Stadig flere nordmenn har forstått at dette er snarveien til å oppfylle drømmen om egen bolig – til en pris de ikke trodde var mulig.

Modulhus montert på én dag

Et Älvsbyhus er et såkalt modulhus. Det vil si at gulv, vegger og innertak produseres inne i en tørr og varm industrihall, og alle moduler settes på plass på grunnmur i én kjapp operasjon.

Når modulene kommer til byggeplassen, tar det bare få timer til de er satt sammen i ly av vær og vind – og huset er tett. Med vårt vestlandsvær i tankene er det lett å forstå at en så kort byggeprosess er en stor fordel hvis en vil unngå fuktskader fra nedbør over tid.

Også alt elektro- og rørarbeid er utført på forhånd – alt etter norske forskrifter og regler. Bad og vaskerom er helt ferdige med gulvbelegg, veggbekledning og sanitetsporselen.

Etter at huset er på plass, foretar Älvsbyhus maling og tapetsering, og strøm og VVS skal kobles til – dette er inkludert i prisen. Huset er klar til overtakelse syv uker etter påbegynt arbeid.

Uslåelig på pris?

Älvsbyhus har 11 boligtyper som varierer i størrelse – alle bygd etter nytt myndighetskrav TEK 17. Minste hustype har et areal på 84,8 kvm BRA og koster kun kr 1.739.500,- ferdig montert og inklusiv moms. Det inkluderer til og med grunnmur, varmepumpe og hvitevarer fra kvalitetsleverandøren Electrolux.

Det største huset har samlet areal på 197,1 kvm BRA, hvor 67,9 kvm er uinnredet 2. etasje. Prisen er kr 2.251.200,-. På alle hus har du muligheten til å gjøre en del forandringer eller tilvalg.

Dette er utvilsomt mye hus for pengene.

Et firma du kan stole på

Å bygge hus er kanskje den viktigste og største investeringen du gjør i livet. Da har det stor betydning at du velger et seriøst byggefirma som har ressurser til å stå for oppfølging og service, og som garantert er til stede for deg i årene fremover.

Ta kontakt for en uforpliktende samtale

Gard Grubstad & Anita Milje har sine kontorer i Haugesund. Gard har telefon 908 57 640 og e-post gard@alvsbyhus.no og Anita her telefon 916 25 617 og e-post anita@alvsbyhus.no

Ta kontakt med Gard eller Anita, så får du høre mer om de ulike hustypene, valg eller tilpasningsmuligheter for de ulike hustypene, miljøvennlig oppvarming, rask leveringstid og svært gunstige betalingsbetingelser – helt uten forskudd.

Visninger:

Kom og se hvorfor Älvsbyhus er blitt et naturlig alternativ for mange husbyggere i distriktet. Oppdag hvor mye hus du får for pengene! Gard Grubstad, ansvarlig for Älvsbyhus i Rogaland, vil være til stede.

Det er kjekt hvis du viser din interesse på e-post til: gard@alvsbyhus.no og angir et tidspunkt for fremmøte – så får vertskapet bedre oversikt.

Velkommen til en dag som kan få stor betydning for resten av livet ditt.

Se flere boliger på alvsbyhus.no!

Onsdag 25. april 2018 17-19

Hervikvegen 364, 5570 Aksdal

Hos Guro Jessen & Kenneth Austerheim

Lørdag 28. april 2018 14-16

Bakkevegen 21, 5550 Sveio

Visningshus, kommer for salg.

Torsdag 3. mai 2018 17-19

Ingerborgstykket 11, 5412 Stord

Hos Pauline & Håkon Fylling

Lørdag 16. juni 2018 14-16

Risdalveien 18, 4280 Skudneshavn

Hos Gunvor & Tollef Bakke

Annonse