Annonse

Annonsert innhold

Mangler du strøm og vann på hytta? Ingen grunn til å fortvile. Bademiljøbutikken Rørlegger Geir Sirnes AS i Haugesund er forhandler av toalettløsninger som gir like god komfort på hytta som hjemme.

– Har du en toalettløsning du ikke er fornøyd med, kan dette fort legge en demper på hytteturen. Ved å installere et moderne vakuumtoalett kan en legge disse bekymringene til side, sier Morten Sollesnes ved Bademiljøbutikken til Rørlegger Geir Sirnes AS.

Hygienisk

Du trenger verken vann eller strøm for å bruke vakuumtoalettet fra Jets. Toalettet kan enkelt driftes med et 12 v batteri eller på 230 v nettspenning, og du kan fylle på vann i en beholder på toppen. Vakuumtoalettet bruker bare kun 0,5 liter vann pr. spyling, mens et vanntoalett i gjennomsnitt bruker 4-6 liter.

– Systemet vi tilbyr er hygienisk og du slipper å bekymre deg for sjenerende lukt eller insektsplager. Jets vakuumtoalett bruker luft til å transportere toalettavfallet, har minimalt med vannforbruk og kan driftes med batteri. Det betyr at dette er en ypperlig løsning for deg som mangler både vann og strøm på hytta. Kom gjerne innom oss for å ta en titt på de ulike produktene og få råd og veiledning om hvilke løsninger som kan passe best, sier Morten Sollesnes

Søknad til kommunen

Du må søke din hyttekommune om godkjenning for å installere vakuum sanitærsystemer. Hvilke avløpsløsninger som er godkjent, kan variere fra kommune til kommune.

– Vi har oversikten på de ulike kommunene i distriktet vårt og hjelper deg gjerne med å søke, sier Sollesnes.

Annonse