OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt vil fremover presentere folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favoritt-rommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

Navn: Sonia Huanca Vold

Bosted: Skåredalen

Boligtype: Funkishus

Favorittrommet: Barnerommet til datteren Elena på 8 måneder

Hvorfor er dette favoritten?

– Begge barnerommene i huset er egentlig favoritter. Sikkert fordi det er de eneste to rommene i huset vi har prioritert å innrede helt ferdig. Elenas rom bærer preg av min oppvekst og interessene jeg selv hadde som liten jente.

Fortell gjerne litt om prosessen med å bygge rommet? 

– Siden Elena er oppkalt etter min indianske oldemor ville jeg ha litt søramerikansk varme i rommet. Jeg var veldig glad i kunst som barn, og det håper jeg Elena også vil bli. Jeg var veldig usikker på om jeg skulle gå for rosa rom, men heldigvis ble resultatet mer bohemsk enn prinsesseaktig.

Hva mer kan du si om innredningen i rommet?

– Jeg er svak for håndlagde leker fra hele verden, og det fungerer også godt som pynt. Noen av kunstbøkene og plakatene har jeg selv samlet på siden jeg var liten. Tingene på rommet hennes har en historie, og forhåpentligvis kan hun lære noe fra det.

Tips om produktene som er brukt, fargevalg etc.?

– På veggen har vi brukt fargen Deco Pink fra Jotun. Ikea-hyllene var opprinnelig hvite, men er malt i samme duse rosafarge. Navnetapeten er fra australske Ginger Monkey. Puffer og stol er fra Søstrene Grene, mens sengen er en gave fra Stokke.

Rommet til Sonia Huanca Volds datter Elena er mer bohemsk enn prinsesseaktig.
Annonse