Annonse

– Interessen for Kvednatunet har økt merkbart etter byggestarten, sier eiendomsmeglerfullmektig  Asbjørn Hovland hos Meglerhuset Relé i Haugesund.

Det første spadestikket på byggetomten øverst på Solvang i Haugesund ble tatt den 22. februar av ordfører Arne-Christian Mohn sammen med en representant fra Husbankens regionskontor i Bergen. Gravemaskinene fra Birkeland Maskin rykket inn umiddelbart etter at ordføreren hadde overrakt utbygger Øystein Grønhaug blomster, sittende på en restaurert traktor fra den gamle Grønhaug-gården i Haugesund. I løpet av den måneden som har gått, er grunnarbeidene for første byggetrinn godt i gang.  Det skal bygges ei moderne blokk med 22 leiligheter som skal være innflyttingsklar innen to år. Hele prosjektet omfatter 120 leiligheter.

Asbjørn Hovland sier til Vi Bygger Nytt at kjøperne tydeligvis vektlegger beliggenheten tett på Djupadalen, arkitektur, planløsningene og materialkvaliteter.  Det er flere som er såpass interessert i prosjektet at de allerede nå har reservert seg for neste byggetrinn, ei tilsvarende blokk som skal ligge like østenfor den blokka som nå bygges.

Annonse