Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt vil fremover presentere folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favoritt-rommet og forklare hvorfor dette er favoritten.

Navn: Gry Valand

Bosted: Haugesund

Boligtype: Rekkehus

Favorittrommet: Stue/kjøkken allrom

Hvorfor er dette favoritten?

Stue/kjøkken er en favoritt ettersom vi har åpen løsning, noe som gjør at vi kan være sammen hele familien selv om vi gjør forskjellige aktiviteter. Her slapper vi av og ser på tv i sofakroken (og hopper litt i den innimellom), mens spisebordet brukes til alt fra måltider til arbeid og lek.

Fortell gjerne litt om prosessen med å bygge rommet? 

Vi startet med de store tingene som å finne det rette gulvet og et kjøkken som var lyst, rent og funksjonelt. Vi hadde ingen plan fra starten, men satset på å «bo oss inn» – veggene har med andre ord hatt flere forskjellige farger og vi har ommøblert mange ganger. Slik det er i dag er rommet delt inn i soner ved hjelp av farger, noe som vi trives godt med, så vi har nok landet for en stund.

Hva mer kan du si om innredningen i rommet?

Innredningen er nordisk og minimalistisk, samtidig som den er leken og fargerik med en god miks av nytt og gammelt.

Tips om produktene som er brukt, fargevalg etc.?

Sofa og spisebord er fra Bolia, stuebordet er fra Hay og lampene over spisebordet er fra Muuto. Barnestolene på kjøkkenet er gamle skolestoler fra en barneskole og høvelbenken fra en ungdomsskole i Haugesund. Vi har en valgt oss en hvit/sort base med lyse og rolige farger som blågrønt og rosa med innslag av gult som frisker opp..

Annonse