Annonse

Annonsert innhold

Norengros – Haugaland Engros startet opp i år 2000 med to ansatte. Siden den gang har bedriften vokst mer eller mindre kontinuerlig. I dag teller den 19 ansatte og omsatte i fjor for 70 millioner. Nå har den flyttet inn i nye lokaler i Norevegen 15 på Norheim og smiler både til kundene og omgivelsene.

Salgskonsulent/avdelingskoordinator Elisabeth Gaard Kvale har forklaring på suksessen:

– Vi tror det er en stor fordel å ha mange ben å stå på. Som totalgrossist retter vi oss mot mange ulike markeder, noe som gjør at vi ikke er så sårbare ovenfor svingninger i enkelte bransjer. Vi har også fokus på lokale tilhørighet og god, personlig service.

GLADE FOR NY, FLOTT BUTIKK: Butikksjef Arne Hardeland (nr 2 fra v.) er kjempefornøyd med de nye butikklokalene. Her sammen med sine medarbeidere Anette Djupevik Li, Ingvild Joa, Johnny M. Tveit og Inger M. Røysland (forsterkning fra Stavanger).

Den store veksten er årsaken til at de flyttet i nytt bygg nå 12. desember.

– Det er fantastisk å ha eiere som satser lokalt og bygger nytt, sier Kvale til Jobb & Næring.

Norengros – Haugaland Engros er en lokal eid totalleverandør som er en avdeling av Kjosavik AS, som har 180 ansatte og omsatte for 500 millioner kroner i 2016.

Mye større armslag

Elisabeth Gaard Kvale forteller at nybygget dekker en flate på 2300 m2 og gir nå armslag for flere utadvendte aktiviteter, blant annet kurs og messer. Lokalene rommer også en stor møbelutstilling.

– Møbler og innredningsløsninger til privat og offentlig næringsliv er vårt siste satsningsområde her på Haugalandet. Vi har levert møbler i sørfylket i mange år, men startet først på Haugalandet for ett år siden, forklarer hun.

Norengros er en landsdekkende totalleverandør av møbler.

– I nært samarbeid med våre kunder designer vi og skreddersyr vi løsninger som er perfekt ethvert behov. Vi representerer markedets fremste produsenter. Begreper som design, funksjon miljø og økonomi står sentralt hos oss. Et produkt fra oss skal ha lang levetid og gi en god opplevelse for enhver kunde, sier salgskonsulenten før hun peker på helheten i sine leveranser. De selger forbruksvarer, medisinske forbruksvarer og utstyr, møbler og tjenester både til privat og offentlig sektor.

Bredt sortiment

Som totalgrossist er sortimentet deres bredt. De leverer varer innen emballasje, storhusholdning, kontor- og datarekvisita, trykksaker og møbler, for ikke å forglemme at de også er store på leveranser av dugnadsprodukter til idrettslag, skolekorps og skoleklasser.

De har egen teknisk avdeling som bl.a tilbyr service på medisinske apparater.

Kvale viser videre til at butikken deres også fått seg ett stort løft i de nye lokalene.

Åpningstidene har blitt bedre:

– Nå når vi har åpent hverdager 7.30-17.00 samt lørdager 10.00-14.00. Da er det enklere også for private å ta turen innom oss, sier hun til oss noen dager før den offisielle åpningen. Vi legger til at de gamle restriksjonene om hvem som fikk handle i denne type butikker for lengst er fjernet. Her er det fritt fram for alle.

HEKTISK INNSPURT I MØBELAVDELINGEN: Fra v.: Sigurd Larsen, Geir Haraldseide, Cecilie Holden (salgsleder møbel), Merete Bergsvåg, Elisabeth G. Kvale, Gunnstein Kjosavik (daglig leder), May Kristin Håland og Kjell Arve Håland.

Annonse