Annonse
Annonsert innhold

Berge Sag har virkelig satt sitt preg på den nye Blink Hus-katalogen som kommer ut 22. november. 7 av de 28 husene som presenteres i katalogen er signert Berge Sag sin egen arkitekt Camilla L. Thorsen som tidligere i år ble kåret til ”Årets Blinker”.

– Huskatalogen gis ut annethvert år og det er alltid en stor begivenhet i Berge Sag når vi får tilsendt den nye katalogen. Denne gangen er det uten tvil ekstra stas siden vi har fått være med å prege katalogen så mye. Dette er rett og slett en stor anerkjennelse til Berge Sag, sier Camilla L. Thorsen som har all grunn til å være stolt over de 7 bidragene sine.

– Dette er hus som jeg har tegnet de to siste årene. Noen av dem er allerede bygget, mens de andre ennå har til gode å bli realisert. Det blir det nok fart på nå som husene har havnet i katalogen og alle Blink Hus-kunder i hele landet får sjansen til å bygge dem, smiler Thorsen.

I huskatalogen til Blink Hus finner du 28 klassiske og moderne hus som kan tilpasses både flate og skrå tomter.

– Det er smart å se på husene i katalogen som forslag, for her er det store muligheter for å tilpasse boligene og skreddersy dem til dine behov. Berge Sag sine Blink Hus-arkitekter kan også tegne helt unike boliger som ikke finnes i katalogen, sier Thorsen.

Berge Sag er en av 35 forhandlere av Blink Hus og da kjedekontoret tidligere i år kåret “Årets Blinker”, falt valget på arkitekt Camilla L. Thorsen fra Berge Sag.

– Stas å bli lagt merke til også på kjede-kontoret. Ingen tvil om at 2017 har vært et godt år for både Berge Sag og meg, smiler hun.

 

Sjekk disse 3 boligene fra Blink Hus sin nye katalog!

TØNSBERG – Særegent funkishus med store vinduspartier
Er du på jakt etter et stort og moderne hus med innbydende og spennende detaljer både innvendig og utvendig? Med saltak, store vinduer og både stående grå og liggende hvit kledning blir Tønsberg røff og full av spill. Boligen byr blant annet på egen foreldreavdeling bestående av stort soverom, romslig walk-in garderobe og et eget bad.


EKEBERG – Hypermoderne enebolig på ett plan
Ekeberg er huset for deg som ønsker egenartet og førsteklasses livsløpsbolig. Entréen, med wc like ved inngangspartiet, skiller denne flotte boligen i to. Allrommet med den delvis åpne stuen/kjøkken-løsningen på over 50 m2, er naturlig opplyst med store vinduer på langsidene og en front som hovedsakelig består av glass. På andre siden av entréen finner du nok en romslig stue med vinduer, hvor du har ankomst til to soverom, den forseggjorte foreldreavdeling og ut til din overbygde terrasse på bakkeplan.


LEKNES – Spennende funkishus for skrå tomt
Leknes er et moderne hus med et sprekt fasadeuttrykk og gode planløsninger. Husets to innholdsrike etasjer har en samlet boligflate på 175 m2 og er tilpasset deg som har tomt med skrått terreng. I den åpne stue/kjøkken-løsningen på hele 60 m2 har du adkomst til terrassen og store vindusflater som gir mye naturlig lys og godt utsyn. Boligen har også en egen foreldreavdeling med soverom, garderobe og bad. Leknes byr på overbygd inngangsparti og en carport som også rommer en sportsbod med god oppbevaringsplass. Interessert i noen av disse husene eller ønsker å få et eksemplar av den nye huskatakogen til Blink Hus, ta kontakt med Berge Sag!

Annonse