Annonse

Smedasundet 1 i Haugesund lever virkelig opp til navnet sitt. Her vil en bo helt i sjøkanten med flott utsikt til Karmsundet, få gangavstand til sentrum og beboerne kan benytte det oppvarmede bassenget på fellesområdet. Sjelden har Kjetil Alvheim i Odd Hansen Prosjekt opplevd større interesse for et leilighetsprosjekt.

– Vi har allerede solgt 29 leiligheter og starter nå grunnarbeidene på bygge-trinn 1 og 2. Målet er at de første leilighetene skal bli klare for innflytting sommeren 2019, sier Alvheim.

Smedasundet 1 er Odd Hansen Pro-sjekts største boligprosjekt noensinne. Rett etter sommerferien startet byggingen av de første 45 leilighetene i byggetrinn 1 og 2. Totalt skal det bygges ca. 150 leiligheter fordelt på 7 byggetrinn på den 7,5 mål store tomten helt i sjøkanten på Rossabø – bare en kilometer fra Haugesund sentrum.

– Nærhet til sjøen, utsikt og mulighet for husbankfinansiering gjør dette prosjektet ekstra interessant for en stor målgruppe. Når en i tillegg legger til lave kjøpsomkostninger, 5 års nybygg-garanti, flott kjøkken og bad, strandpromenade, basseng og grønne uteområder, så er det nok ikke rart at salget går meget bra, sier Alvheim.

Størrelsen på leilighetene vil variere fra 50 kvm til de største toppleilighetene på 125 kvm.

– Prisene starter på 2,3 million kroner og til flere av leilighetene blir det tilbudt husbankfinansiering – så her er det mulig for en stor kjøpergruppe å skaffe seg et flott sted å bo, sier han.

Annonse