Annonse

Internt i Scandic kalles han bare for plissèkongen ! Det er fordi ingen selger mer plissègardiner enn Rune Vadstø. Scandic i Kopervik tar seg av alt som har med sol- og vindskjerming å gjøre og har flere spennende nyheter på lur.

Du finner dem midt i Kopervik sentrum. Rune Vadstø har fire medarbeidere i sving som sørger for at folk på Haugalandet blir forsynt av alt innen vind og solskjerming. Markiser, persienner, plissègardiner og andre interiørløsninger. De selger også varmepumper fra Toshiba og Mitsubishi og garasjeporter. Nå er de inne i hovedsesongen for solskjermingsprodukter og er innstilt på ekstra lange arbeidsdager fremover.
– Vi er fleksible og er mye på hjemmebesøk for å se på ulike behov og ta mål.
Vi jobber også mye sør for Boknafjorden og har spesielt mange faste kunder blant bedrifter og offentlige aktører, forteller Rune Vadstø som har drevet Scandic siden 2009.

Stort utvalg
Scandic har vært på markedet  siden 1995 og har spesialisert seg på solskjerming som er norskprodusert og delvis håndlaget. Hovedkontoret er på Gjøvik der også fabrikken er.
– Vi i Scandic er opptatt av fornyelse og å møte behovet i markedet. Vi har derfor et bredt utvalg av moderne og trendy produkter av høy kvalitet, samt tradisjonelle produkter. Vi tilbyr et bredt spekter av farger  og alle våre produkter produseres etter eksakte mål. Skjer det noe med markisen eller et annet produkt, har vi alltid et lager av produkter inne, sier han.

Tenk komfort!
Folk er blitt mye mer bevisste på hva sol- og vindskjerming betyr både inne og ute. Mange av de nye husene som bygges i dag har ofte store vinduer og det er først etter at folk har flyttet inn, at de merker hva dette gjør med inneklimaet.
– Vi anbefaler folk som bygger nytt hus å legge inn solskjerming i budsjettet. Det er kjedelig å ikke ha penger til dette etter at en har flyttet inn og virkelig kjenner på behovet. Det er ofte soverommene og stuen i et hus som har mest behov for solskjeming og dette har selvsagt mye å si for komforten, sier Vadstø.

Uterommet
Scandic i Kopervik fører også mange spennende produkter beregnet på uterommet. Hva sier du til en levegg fra Verano i glass som du kan ta opp og ned alt etter hvilken retning vinden kommer fra? Eller robuste glassystem som du kan ramme inn terrassen med? Mange av produktene styres med fjernkontroller og noen kan også styres via en app. Fra leiligheten i syden kan en faktisk kjøre ut markisene hjemme på Karmøy og gi uttrykk for at noen faktisk er hjemme.
– Vi har et bredt spekter av produkter til uterommet og har flere av dem utstilt i vårt showroom på takterrassene på butikklokalene våre i Kopervik, sier Rune Vadstø.

Annonse