Annonse

Vi Bygger Nytt tok turen til de mange kjøkkenleverandørene på Haugalandet for å høre hvilket kjøkken de liker aller best for tiden. Aldri har utvalget av kjøkkeninnredninger vært større, og her presenterer vi 1 av de 13 ulike favoritter fra lokale kjøkkenleverandører.

Kjøkkenleverandør: HTH, Norheim

Hvilket kjøkken er dette? Kjøkkenet heter «Mono» og er i fargen leire.

Hvorfor er dette favoritten? I dag er det veldig populært med farger på kjøkkenet, og da mye i ulike nyanser av grått. Dette er ett av våre favorittkjøkken pga. fargen. En nordisk og lun gråfarge som passer utmerket både i byleiligheten og på hytten. Her har vi valgt å kombinere med hvite detaljer og en robust, mørk vegg. Ved å bryte opp med litt hyller, så skaper man et personlig særpreg på kjøkkenet.

HTH-3

Annonse