Annonse

Hva er ditt favorittrom i boligen? Vi Bygger Nytt vil fremover presentere folks favorittrom. Gjennom sine egne bilder får leserne presentere favorittrommet og forklare hvorfor dette er favoritten.IMG_8840

Navn: Siv Mette Ferkingstad

Alder: 35 år

Bosted: Åkra, Karmøy

Boligtype: Arkitekttegnet enebolig

Favorittrommet: Kjøkken/allrom

Hvorfor er dette favoritten? Helt siden vi kjøpte huset for fem år siden har kjøkkenet/allrommet vært et favorittrom. Rommet er totalrenovert og vi har fått det akkurat slik vi ønsket. Selvsagt er det noen detaljer som ikke er heilt på plass, men det kommer etter hvert. Grunnen til at dette er et favorittrom er nok at her skjer det meste av aktiviteter med familien. Her lager vi mat, spiser sammen, gjør lekser sammen, ser på tv og slapper av sammen. I en ellers så hektisk hverdag så er det altså her vi treffes hver dag.

Rommet er pusset opp i en nordisk stil, der det er mye hvite og lyse flater. Bortsett fra en vegg jeg har malt i fargen “aske” med lady pure color. Veggen skaper dypde i rommet og gjør det lunere. Med mye bruk av tre, tekstiler og planter skapes det liv i et ellers så fargeløst rom.

Jeg innreder med det som passer meg. Hos hos finner du alt fra design, brukte møbler og diverse DIY-prosjekter.

Hylleseksjonen frå 70-tallet er jeg veldig fornøyd med – den er arvegods og malt i “smooth white”. Knaggrekka over kjøkkenbenken har jeg laget selv. Den er både enkel og ikke minst billig.

IMG_8799

IMG_8842

 Ønsker du å vise oss ditt favorittrom, må du gjerne sende oss en mail til liv@dhrsaga.no

Annonse