Annonse

[heading style=”subheader”]Da Hafdis Varne fra Åkra vant gratis kjøkkenlakkering fra Knapphus Lakkering i Vi Bygger Nytt, var det ingen vei utenom. Tiden var kommet for å pusse opp kjøkkenet. Og mens kjøkkenskapene ble lakkert i Vats, tok Hafdis og mannen Kristian frem malerkostene.[/heading]

image1-2
FØR
_MG_5581
ETTER
image1
Hafdis og Kristian Varne sammen med datteren Emilia.

– Vel, det var nok mest mannen som måtte jobbe og stå på, og jeg tror han en stund skulle ønske noen andre hadde vunnet. Men nå som alt er unnagjort, er vi veldig glad og takknemlig. Og når vi ser oss rundt, føles det som vi har fått et helt nytt kjøkken, smiler Hafdis Varne. Kjøkkenet er blitt et mye triveligere og lysere rom og er nå familiens favorittsted.

Det er tre og et halvt år siden Hafdis og mannen Kristian Varne flyttet inn i en enbolig i Strandavegen på Åkra. Selv om kjøkkenet var i solid eik og ikke altfor slitt, ønsket de seg et lysere kjøkken med et mer moderne inntrykk. Så da Vi Bygger Nytts redaktør ringte Hafdis og fortalte at hun var vinneren av Knapphus Lakkering sin konkurranse, ble hun hoppende glad. Mens mannen snart innså at dette også ville bety oppussing og arbeid for ham.

– Vi fant fort ut at vi måtte male tak, vinduer og veggene. Dessuten investerte vi i en ny ventilasjonshette og nye håndtak på IKEA. Det fine var at Knapphus Lakkering fikk med seg håndtakene vi skulle ha og fikk laget hull til dem, slik at vi slapp å bore i de nylakkerte skapene. Vi er kjempefornøyd med resultatet og er overrasket over den flotte overflaten skapene fikk. De ser faktisk helt nye ut, sier en glad Hafdis.

_MG_5586

_MG_5579

_MG_5595

Annonse