Annonse

11 av de 16 tomannsboligene i Blink Hus Valvatne sitt nyeste prosjekt i Hornelandsvegen på Stord, er allerede solgt.  Og at salget har gått fort unna, er ikke Bjørn Storebø i Valvatne Blink Hus det minste overrasket over. Nå håper han å selge de resterende fem boligene ved juletider og på nyåret.

– Dette er flotte og lettstelte boliger med sentral beliggenhet. Boligene passer både for førstegangsetablerere og eldre som ønsker en bolig med alt på ett plan, sier han.

Flott uteområde

Boligene har livssløpsstandard og en kan velge mellom to eller tre soverom. Boligene ligger i et tun i Hornelandsvegen 152-184 og det vil i løpet av våren 2016 bli opparbeidet flott park- og lekeområde i tunet. Det er plass til parkering utenfor boligene, i tillegg til gjesteparkering ved boligtunet.  Det følger også med egen terrasse og sportsbod til hver bolig.

Heiane

Hornelandsvegen finner du like sør for handelssenteret Heiane på Stord. Boligene er funksjonelle og prisgunstige, og boligene er også godkjente for husbankfinansiering. De sør- og vestvendte boligene er tegnet av Blink Hus arkitekter og inneholder to eller tre soverom, kombinert stue og kjøkken, bad, entre og vaskerom/bod.

– Boligene har et bruksareal på ca. 98 kvm og prisene ligger fra kr. 2 630 000 kroner, opplyser Bjørn Storebø i Blink Hus Valvatne.    

Billedtekst: Bjørn Storebø i Blink Hus Valvatne har igjen fem tomannsboliger for salg i  Hornelandsvegen på Stord, ikke langt fra handelssenteret på Heiane.

Annonse