Annonse

Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes AS ber alle som ønsker å fornye badet eller som liker å følge med på interiørtrender sette av datoen torsdag 10. september.

Da får nemlig rørleggerbutikken i Haugesund besøk av Kjersti Bergesen, kjent som programleder fra “Tid for hjem” på TV2. Bergesen vil holde et foredrag om høstens interiørtrender og gi inspirasjon til dem som går med planer om å pusse opp bade-rommet eller andre rom. På denne kundekvelden vil butikken holde ekstra lenge åpent og selvsagt ha en del ekstra gode tilbud på lur.

– Vi vil også få besøk av flere leverandører, deriblant Geberit, som vil demonstrere det nyeste innen baderomstrender. Dessuten vil representanter fra Interform vise frem de populære micro silk badekarene som har en helsebringende effekt. Det blir også konkurranser der deltakerne har anledning til å vinne flotte premier, sier prosjektleder Morten Sollesnes hos Bademiljø Rørlegger Geir Sirnes som råder alle til å følge med på Facebook for å finne oppdatert informasjon om arrangementet.

Annonse