Annonse

Husbankfinansiering gjør de 16 rekkehusene som Odd Hansen nettopp har lagt ut for salg ved Tornesvatnet ekstra attraktive. Her kan førstegangsetablere få seg en rimelig og familievennlig bolig i naturskjønne omgivelser, bare en fem minutters kjøretur fra Haugesund sentrum. Prosjektet blir en del av  det nye kommunale boligfeltet ved Tornesvatnet nord i Haugesund.

– Prosjektet er nå lagt ut for salg, og vi planlegger å starte byggearbeidet på første byggetrinn allerede nå etter sommerferien. Totalt har vi planlagt tre byggetrinn og går alt etter planen vil de første boligene være innflyttingsklare i løpet av tredje kvartal neste år, sier Kjetil Alvheim i Odd Hansen Prosjekt.

Odd Hansen er god fornøyd med at Husbanken godkjente dette prosjektet for husbankfinansiering, noe som betyr at de som kjøper har sjansen til å få markedets laveste renter.

– Dette betyr lave månedelige kostnader og mulighet til avdragsfrihet for dem som velger å kjøpe seg et rekkehus her, sier Alvheim.

Prosjektet som har fått navnet Tornesvatnet er tegnet av siviliarkitekt Jan Ove Bjørheim ved Arkitektkontoret Brekke Helgeland Brekke AS. Boligen er tidsriktig og moderne utformet, med lekre utvendige detaljer og smarte planløsninger. Her blir det også balansert ventilasjon med varmegjenvinning og vannbåren varme.

Det blir parkett på alle gulv, samt slette malte vegger og himlinger. Boligene får flislagt bad i 1. etasje og kjøkkeninnredningen inkluderer hvitevarer som oppvaskmaskin, komfyr og kjøleskap. Hver bolig vil få egen sportbod med god oppbevaringsplass og det blir også eget uteområde til hvert rekkehus, opplyser Alvheim.

Ved og rundt Tornesvatnet finnes det flere naturstier og naturområder. Boligfeltet hører til Saltveit skole og skolebussen går fra en busslomme like ved.

Annonse