Annonse

De fikk den retrofesten de håpet på, arrangørene av det årlige retromarkedet i Haugesund. Og at Byparken er et ypperlig sted å arrangere marked, er det ingen tvil om.

– Dette ble akkurat den festen vi håpet på, smilte en strålende fornøyd markedskoordinator i Haugesund Sentrum, Norun Skrunes, som var en av arrangørene denne dagen.

Mye folk tok turen til retromarkedet lørdag 30 mai. Dette var femte gangen at retromarkedet ble arrangert . Retromarkedet hadde i år slått seg sammen med Nabolagsfesten som Frelsesarmeen arrangerer  ved Byparken hvert år. På Nabohjørnet til Frelsesarmeen ble det servert kaffe, kaker og internasjonal mat fra Haugaland Mottaksenter. I tillegg holdt musikkkorpset Heimdal en minikonsert i paviljongen i parken.

Jorunn Elin Olden fra Tysvær var en av dem som solgte retrovarer under markedet.

– Jeg har vært med hvert eneste år på retromarkedet og synes det er et veldig kjekt arrangement. Før har vi hatt retromarkedet på Rådhusplassen, men også Byparken er et veldig bra sted for et slikt marked. Kjekt at så mange tok turen, sa hun.

Annonse