Annonse

I den nye boligen til fotograf og blogger Anne Marthe Widvey (22) er kameraet alltid i nærheten. For plutselig er hun bare nødt til å fange en nydelig soloppgang, en rød himmel eller den islagte Førresfjorden i all sin prakt.

  Selv om jeg bare har bodd her i noen måneder, har jeg sikkert knipset hundrevis av bilder fra terrassen min. Sånn er det når en bor så vakkert til og det ene gode motivet etter det andre befinner seg rett utenfor stuevinduet, smiler 22 år gamle Anne Marthe Widvey som opp-rinnelig kommer fra Kopervik.

Mac i stua

Hvorfor hun havnet på Kolnes, forklarer hun enkelt og greit med at hun forelsket seg i utsikten da hun var på visning.

– Da Christoffer Frøyland fra  Eiendomsmegler A tok meg ut på terrassen her, bare visste jeg at her må jeg bo. Og for en karmøybu som meg føltes det ekstra godt å flytte tilbake til hjemkommunen etter noen år i Haugesund, smiler hun.

Anne Marthe flyttet inn i det 147 kvm store funkisinspirerte eneboligen i Dølevegen på Kolnes i høst. Hun nyter å bo i nye omgivelser, men er opptatt av at de nye omgivelsene ikke skal bli for sterile.

– For meg er det viktig å innrede med farger og bruke detaljer i inn-redningen som avspeiler at det er nettopp jeg som bor her. Det betyr at både bohemen og den litt gypsy stilen får skride frem. Jeg har blant annet malt flere vegger i boligen og da er det gjerne farger som heller mot mintgrønt og turkis. På mine mange reiser tar jeg gjerne med meg ting jeg kjøper på markeder og lar dem få plass i stuen, forteller Widvey som driver en egen blogg der hun både gir fototips og deler opplevelsene fra reisene.

– Så det er med god grunn at Mac´en har fått en så strategisk plassering i stuen min. Den er et arbeidsredskap som er daglig i bruk – både til blogging og fotoredigering.

Anne Marthe Widvey kjøpte den prosjekterte boligen av Økland Hus. Hun har bidratt selv med litt maling, men ellers var alt fiks ferdig da hun flyttet inn.  Selv om dette var  en prosjektert bolig, fikk hun velge mellom ulike innredningsalternativer både til kjøkken og bad. Anne Marthe valgte blant annet å ha benkeplaten på kjøkkenet i heltre eik, for å myke opp stilen. Foruten stue og kjøkken, inneholder boligen tre soverom og to bad. Foreløpig blir det ene soverommet brukt til kombinert fotostudio og klesrom, mens hun også har et eget gjesterom.

– Det har vært et mål for meg å få min egen bolig så tidlig som mulig, og nå nyter jeg å invitere gjester på besøk til denne flotte plassen. Jeg er stolt av å kunne kjøpe meg en egen bolig i en alder av 22 år, smiler Widvey.

Annonse