Annonse

[heading style=”subheader”]Vinterferie og pent vær til tross, folk strømmet til Vardhallen og boligmessen helgen 14.-16. februar.  Der traff de på 65 utstillere som presenterte alt fra interiør og tupperware til varmepumper og boblebad.[/heading]

IMG_1177
Kjetil Alvheim i Odd Hansen Prosjekt var godt fornøyd med årets boligmesse.

– Masse folk og god stemning. Dette er kjekt, var tilbakemeldingen fra Kjetil Alv-heim i Odd Hansen Prosjekt som hadde rigget seg til med en større stand. En flott og dekorativ stand som forøvrig ble nominert til en av de tre beste standene under messen.

Også Lillian Rossevik og Torunn Lampe fra Trendhuset på Raglamyr var fornøyd med messen i Vardhallen. De hadde med seg interiørvarer og solgte som bare det.

”Gjør din bolig bedre”-messen er Norges største i sitt slag, og har blitt arrangert rundt om i landet i over 19 år. Over 140.000 personer på jakt etter råd og tips, faglig ekspertise, nyheter, trender og gode messekupp besøkte de 20 messene som ble arrangert i 2014.

«Sinnasnekker’n» Otto Robsahm fra TV Norge holdt foredrag og ga tips og råd til publikum.

IMG_1191-Recovered
Jan Inge Aase pratet med folk som stakk innom standen til Grønn Bolig.
IMG_1183
Kari Helen Drabløs Velde og Thor Gunnar Velde tok en stopp på standen til Kjell`s Markiser.

 

Annonse