Annonse

[heading style=”subheader”]– Vi er helt overveldet over mottakelsen vi har fått. Og det beste av alt: Kundene ser ut til å elske butikken og konseptet![/heading]

Det var en stolt butikksjef, Monica Netland, som sammen med sin faste stab og sentrale representanter fra Bolia kunne åpne dørene til Bolia i Oasen Storsenter torsdag 15. Januar.

Monica Netland har arbeidet på kjøpesenteret siden ungdomsårene og har opp igjennom årene vært butikksjef på flere butikker på senteret. Nå ser hun virkelig frem til å styre Bolia sin butikk i den nye underetasjen på Oasen Storsenter.

– Vi startet arbeidet med å bygge opp butikken like over nyttår og hele staben har virkelig stått på for å få alt klart til åpningen. De siste dagene har vi også fått hjelp av Bolias egne stylister, og vi er meget fornøyd med resultatet, sier Netland.

Så mange møtte opp på åpningen torsdag 15. Januar kl. 10, at selv Bolias direktør Lars Lyse Hansen var overveldet av folkemengden.

– Vi er jo vant med at våre nye butikker får mye oppmerksomhet, men så mye folk som dette på en åpning har vi nok aldri hatt, sier han.

_MG_9243

Høyt på ønskelisten

Også senterleder ved Oasen Storsenter Dag Einar Solberg er godt fornøyd med å ha Bolia på plass.

– Dette var en butikkåpning vi har sett frem til med store forventninger i svært lang tid. Bolia har i flere år lagt i toppen av vår ønskeliste for nye butikk-konsepter, og vi holdt tidlig av et lokale til dem da vår underetasje ble totalfornyet våren 2014. Vi har sjelden fått mer positiv respons fra kundene enn da vi i mai i fjor kunne offentliggjøre at Bolia ville komme til Haugalandet og Oasen, opplyser Dag Einar Solberg.

Dansk design 

Bolias konsept er å tilby moderne skandinaviske designmøbler til overkommelige priser. De vektlegger det enkle og funksjonelle, og har et eget designerteam som utvikler produktene. Bolia har hovedkontor i Århus i Danmark, og har butikker i Danmark, Sverige, Norge og Tyskland. Butikken på Oasen har en god blanding av møbler og småvarer. Om en velger å kjøpe seg et større møbel som en sofa eller et bord, blir først produksjonen satt i gang når bestillingen er mottatt.

_MG_9222

Nettbasert

All bestilling skjer på nettet og kundene kan velge om de ansatte i butikken skal bestille for dem eller de vil bestille hjemme hos seg selv. Alle produksjon foregår i Europa og varene blir levert etter 2 -5 uker.

– Dette er en svært miljøvennlig og kostnadsbesparende måte å drive butikk på. En slipper å lagerføre en rekke møbler og unngår å sitte igjen med varer som ingen vil ha. Dessuten får kunden en unik vare som er produsert akkurat til dem – i det materialet og stoffet som en valgte under bestillingen, forteller Netland.

Butikken på Oasen Storsenter er på 577 kvm, og hele butikken er innredet i soner som gir en følelse av å vandre hjemme hos noen.

– Bolia legger stor vekt på å spille på alle sansene i sin kommunikasjon med kundene, og det skal være en opplevelse å vandre igjennom butikklokalene. I tillegg til flotte utstillinger og produkter kommuniserer vi også gjennom digitale flater, egendesignet loungemusikk og vår signaturduft, forteller Monica Netland.

_MG_9452

Annonse