Annonse

[heading style=”subheader”]Glasservanter og kraner i alle regnbuens farger. Dusj som ser ut som en lampe. Toaletter som både byr på vask og føn. Aldri før har utvalget og mulighetene når baderommet skal innredes vært større.[/heading]

 

– Kundene har i dag større anledning til å skreddersy badet og få det akkurat slik de drømmer om, sier Morten Sollesnes ved Bademiljø-butikken til rørlegger Geir Sirnes.

Når valgmulighetene er flere, kan det også bli vanskeligere å bestemme seg. Derfor anbefaler Sollesnes alle på baderomsjakt å be om en samtale før en setter i gang prosjektet.

– Et nytt bad er en stor investering og skal vare i mange år, derfor er god planlegging og dyktige fagfolk alfa omega for at prosjektet skal bli vellykket, sier han.

 

Stein og natur

Sandfarger og naturtoner har satt sitt preg på baderomsinnredningene. For mens det en periode kun var hvit høyglans som gjaldt, er nå utvalget og spekteret større enn noen gang.   

I Bademiljø-butikken til Geir Sirnes får du blant annet det aller nyeste fra italienske Azzurra og Ideal Bagni. Spenstige trendsettere som gir baderommet karakter og særpreg. Den siste kolleksjonen fra Ideal Bagni har blant annet fronter som minner om drivved og benkeplate i steinkompositt.

– Dette er produkter som passer utmerket inn i den nordiske stilen som domineres av lyse flater i kombinasjon med tre, og det er nok også derfor at vi har merket oss en stor interesse for denne serien, sier han.

10479360_685972701451798_320420589805348288_o

 

Lampedusj

Glasservanter og kraner i alle regnbuens farger. Fronter i din favorittfarge.

Alt ligger til rette for å fremelske den personlige stilen også på baderommet. Hos Geir Sirnes får vi også demonstrert den aller siste nyheten – en dusjlampe som kommer både i metall og kobber.

– Har allerede montert en slik en i en bolig i Karmøy og det er ingen tvil om at en slik dusj ser både artig ut og vekker stor oppsikt, smiler Sollesnes.

En annen nyhet som av en eller annen grunn spesielt mange menn ser ut til å falle for er toalettet som også er utstyrt med luktavsug. Da forsvinner vond lukt på et blunk og rommet er klargjort for nestemann.

 

Annonse