Annonse

[heading style=”subheader”]Ved Førlandsfjorden er Askeland Eiendomsutvikling klare for oppstart av byggetrinn 3 i Slåttevik.[/heading]

Herfra tar det bare et kvarter å komme seg til Raglamyr eller Avaldsnes/Kopervik. Når Rogfast åpner vil det ikke ta mer enn 50 minutter til Stavanger, og i tillegg ligger Haugaland Næringspark ikke langt unna. Slåttevik er sentralt uten at det ser slik ut, vendt mot Førlandsfjordens skjærgård, der alle boligene er vendt mot sørvest for å kunne nyte sola lengst mulig.

Salget av boligene har i følge prosjektleder Olav Askeland gått over all forventing. Siden 2010 er 48 boliger solgt i byggetrinn 1 og 2.

– Vi er svært fornøyde med utviklingen i Slåttevik, og det er derfor vi satser videre. De som bor her nå er en miks av unge, familier og eldre, med en liten overvekt av yngre folk. Vi ønsker å bygge variert, derfor har vi tilbudt leiligheter, tomanns-boliger og eneboliger, sier Askeland.

 

Gunstig for førstegangskjøpere

Askeland legger vekt på fordelene ved førstegangskjøp i Slåttevik.

– Leilighetene er rimelige i forhold til hvor sentrale de egentlig er. Det er kort vei til skole, barnehage og idrettsanlegg, og det planlegges enda en ny småbåthavn like ved. I tillegg vil jeg nevne at tre boliger er blitt solgt igjen etter at vi solgte til dem først. Alle er solgt med fortjeneste som en har med seg som egenkapital til ny bolig. Dette er en trygghet å ha med seg. Området vil helt garantert øke i popularitet, sier Askeland.

 

Planlegger for fremtiden

De første nye leilighetene er planlagt innflytningsklare i februar 2015. Etter at byggetrinn 3 er ferdigstilt, har Askeland Eiendomsutvikling planer om å bygge mer i forskjellige størrelser.

– I dag tilbyr vi leiligheter fra 70m2 til 85m2, og i løpet av høsten vil vi også tilby noen på 60m2. Det er ideelt for de som vil inn på boligmarkedet. Fremover ønsker vi også å bygge større eneboliger slik at de som trenger mer plass skal ha muligheter til å fortsatt bo i Slåttevik. Disse boligene passer for alle aldersgrupper, da flere av boligene har heis. Det er moro å se at ting skjer i Slåttevik, og vi vil bidra til å gjøre dette til et glimrende bomiljø, avslutter Askeland.

Annonse