Annonse

[heading style=”subheader”]Vi ser ikke bort i fra at de har gitt folk på Haugalandet en god grunn til å ta turen til sentrum i Åkra. Vili & Ve kan i allefall by på en butikk og kafè med både særpreg og sjarme. Og har hatt en pangstart siden åpningen torsdag 4. september.[/heading]

 

IMG_4172
Avdelingsleder Karen Marie Vikingstad (t.v.) og arbeidsleder Berte Matland Espedal er godt fornøyd med responsen kaféen og interiørbutikken på Åkra har fått.

 

– Det var kø da vi åpnet, så tydligvis er det mange som setter pris på at vi kan tilby egen avdeling her på Åkra. Vi er svært fornøyd med responsen så langt og hvordan butikken og kafeen er blitt etter fantastisk innsats av alle de ansatte, forteller avdelingsleder Karen Marie Vikingstad.

Siden 2012 har Solstein drevet gavebutikken Vili & Ve på Vea som blant annet selger glasskunst produsert av medarbeiderne i bedriften. I den nye avdelingen på Åkra fører de i tillegg interiørvarer fra blant annet House Doctor, Nicholas Vahe, Isak, Nordal og Jenny Lane. Alle populære merker som nok vil trekke interiørbevisste i hopetall.

I kafèen som har plass til rundt 30 personer, vil menyen foreløpig bestå av blant annet pastasalat, kaker, supper, wraps, reke- og roastbiffskiver.   

– Totalt er vi 15 som jobber her – 5 arbeidsledere og 10 medarbeidere fra Solstein. Nå gleder vi oss til fortelsettelsen, smiler Vikingstad.

IMG_4163
Her nytes gjerne et kakestykke og en kopp kaffe.

 

Annonse