Annonse

[heading style=”subheader”]Kringsjå Terrasse Stord AS bygger 24 leiligheter med panoramautsikt over Leirvik på Stord.[/heading]

Exterior Shot 03

Fra beliggenheten i Kringsjå 14 kan man se ut over Leirvik sentrum og helt inn til de vakre Kvinnherad-fjellene som fortsatt har snø på toppen. Her er det leiligheter i ulike størrelser og med praktiske planløsninger som gjelder.

– Vi ønsket å gjøre noe unikt, spesielt siden plasseringen av tomten og utsikten herfra er noe man ikke kommer over hver dag, sier prosjektleder Reinert Valvatne.

 

Noe for alle

Bygget blir oppført i tre etasjer der alle leilighetene får utsikt over Sunnhordlands-bassenget og mot fjellene i Kvinnherad. Hver av de 24 moderne leilighetene skal holde høy standard og være tilpasset for folk i alle aldre, med tilgang til heis og universell utforming, samt egen bod og parkeringsplass i parkerings-anlegg. Det er ti ulike planløsninger med alt fra ett til tre soverom, med størrelser fra 50-125 kvm, og alle leilighetene har egen balkong.

IMG_3487

 

Panorama

Når Vi Bygger Nytt er på besøk er betongarbeidene akkurat blitt ferdig, og Valvatne Bygg AS er begynt på tømmerarbeidet. Vi får lov å ta oss opp i øverste etasje for å se utsikten med egne øyne, selvsagt med ordentlig verneutstyr på hodet. Vi misunner ganske raskt de som allerede har sikret seg leilighet i Kringsjå Terrasse. Denne dagen er det strålende sol og sommertemperaturer, og oppe fra taket av Vikjo kan vi se hele veien mot de blå og hvite fjellene i øst, og ned på Leirvik sentrum. Panorama er definitivt rett ord for å beskrive utsikten.

 

Fortsatt muligheter

18 av leilighetene er nå solgt, men det er fortsatt mulig å sikre seg en leilighet i prosjektet. Det er planlagt innflytting før jul i år, og per dags dato går arbeidet etter fremdriftsplanen.

– Vi bruker lokale samarbeidspartnere i hele prosjektet, fra betongarbeid, tømmerarbeid, til maling- og flisearbeid. Vi har gode erfaringer med leverandørene og det er høy kvalitet på arbeidet, sier Valvatne.

Prisen på leilighetene er fra 3,5 – 4,0 millioner kroner for de usolgte leilighetene.

Inter Shot 02 Exterior Shot 04 Exterior Shot 05

Annonse