Annonse

[heading style=”subheader”]Interiørbutikken Dagmar & Me har flyttet fra Vea til sentrum av Åkra. Den nye butikken er blitt tatt imot med åpne armer.[/heading]

– Vi er svært fornøyd med responsen fra åkrabuen. Mange nye kunder har vært innom butikken vår her i Åkra siden starten i høst, og heldig-vis ser det også ut til at kundene fra Vea finner veien til oss, smiler Dagmar Haugeberg som er en av innehaverne av butikken og som også skal ha hovedæren for det spenstige butikknavnet.

Interiørbutikken Fru Dagmar & Me så dagens lys 30. september 2010.  I starten var butikken lokalisert utenfor sentrum av Vea, mens de altså i slutten av september 2013 valgte å flytte til Krossen i Åkra.

– Grunnen til at vi valgte å flytte til Åkra er at vi når ut til et større publikum og blir en del av et sentrum med mange butikker, sier Dagmar Haugeberg.

Dagmar & Me selger interiørvarer fra blant annet Lene Bjerre, Tine K Home, Søgne Home, Pip , Wiik og Walsøe og møbler fra Art wood. Butikken tilbyr også barne- og dametøy fra Chill, Line of Oslo og by Iis.

Annonse