Annonse

[heading style=”subheader”]Det var mens datteren var kreftsyk, at Charlotte Mosbron begynte å følge med på interiør-blogger. Med mye venting på sjukehuset var det godt å hvile øynene på inspirerende bilder og bruke hodet på noe lysbetont. Og etter at datteren ble friskmeldt, var mor selv i gang med å blogge. Bli med hjem til Fru Mosbron i nr. 15.[/heading]

Hjemme i nr. 15 på Mosbron, går det mye i svart og hvitt. Brunt og grått. Den skandinaviske naturstilen er absolutt en viktig inspirasjonskilde. På bloggen sin ”Nr. 15” deler hun gjerne bilder og gir tips.

– Det er gøy å blogge og ikke minst være en del av et flott bloggemiljø her på Haugalandet. Vi finner på masse kjekt sammen, så det at jeg begynte å blogge har virkelig ført mye positivt med seg, sier hun og forteller om nye vennskap, kjekke sosiale treff og mye idèutveksling i nettverket til bloggerne.

Bloggingen er også et pusterom og en fin avkobling i en travel hverdag med fire barn og mange aktiviteter å følge opp.

 

Pusser opp i smug

Det var for to år siden at familien på seks flyttet til Mosbron i Åkra – i nabohuset der mannen Kjell Atle vokste opp. Siden den gang har 70 talls-huset gradvis blitt pusset opp.  Veggene er blitt malt hvite. Panelet i taket også hvitt. Peisen i teglstein er blitt malt i en gråtone. Til sommeren er planen å male det røde huset grått.

– Jeg er ikke redd for å gi meg i kast med malingsprosjekter og har nok av og til satt i gang litt fortere enn min mann har satt pris på, smiler hun.

– Da passer jeg på å sette i gang med nye oppussingsprosjekter når mannen er på reisefot. Så er det meste i skjønneste orden når han kommer hjem igjen. For det er jo lettere å be om tilgivelse enn tillatelse.

 

Interiørbevisst

Det er ikke fritt for at interiørinteressen har steget i takt med bloggingen. Noe som ikke minst har gjort henne mye mer oppmerksom på ulike interiørmerker. I stuen finner vi flotte vaser, porselen og dekorasjon fra både Kâhler og Bloomingville. Nå venter familien på en helt ny Hay-modulsofa bestilt hos Indesign i Haugesund. I grått ullstoff. Mor fryder seg over tanken på å få den plassert i TV-kroken i stuen. Salongbordet er allerede på plass – snekret av mannen Kjell Atle av materialene fra en gammel sengebunn. Hjulene kjøpte de hos Clas Ohlson. Charlotte er heller ikke redd for å pusse opp gamle møbler med noen strøk maling. Men det gamle pianoet i stuen velger hun å ha i originalfargen.

Også på jobben handler det mye om interiør for Fru Mosbron. Når hun ikke er hjemme og sysler med interiørprosjekter, treffer du henne nemlig i interiørbutikken Hus og Him i Skudenes. En kreativ, sosial og artig jobb – midt i blinken for Fru Mosbron , skulle vi tro.

 

Treff fruen i nr. 15

Charlotte Mosbron (36) driver interiørbloggen ”Nr. 15”. På bloggen hennes www.frumosbron.blogspot.no kan også du la deg inspirere av flotte bilder, hverdagsglimt og ideer til hvordan du kan innrede hjemmet ditt.

Annonse