Distriktets mest moderne energistasjon

Distriktets mest moderne energistasjon

Annonsert innhold

Det er to gamle travere i næringen, som inviterer deg til distriktets mest moderne energistasjon som nylig åpnet i Shell-rundkjøringen i enden av Bavariasletta på Norheim.

Både stasjonssjef Trond Birk og nestleder Ernst Vikingstad har lang erfaring i bransjen og har begge drevet bensinstasjoner sammen tidligere. Først mobil/Hydro og senere Shellstasjonen i Karmsundsgaten. Nå er de begge to tilbake i gamet.

Den nye Shell Energistasjonen åpnet formelt 5. januar, men har allerede vært i drift i en måned. Og åpningen har vært svært god.

– Det har gått over all forventning. Vi har hatt stort besøk og er veldig godt fornøyde, sier en glad Trond Birk. Energistasjonen har i dag 12 ansatte, men Birk håper dette kan økes til 15-20.

Kvalitetsmat

En viktig del av den nye stasjonen er mattilbudet. Matkonseptet vårt REAL har fokus på smakfull kvalitetsmat laget av gode norske råvarer. Matdisken har derfor økt fokus på fersklaget mat, et bredere kaffetilbud, og stasjonen har også et «kafe-område» med god benkeplass.  Der er det mulig å sette seg ned, nyte en kopp kaffe, lade mobilen og koble seg på WiFi.

Stasjon for alle

– Vi ønsker å markere oss som en Energi-stasjon med både god mat og drikke til bilisten, og med et differensiert drivstofftilbud til bilen. Det er viktig for oss at vi skal bli et godt alternativ for alle, sier Birk og legger til: – Stasjonen er døgnåpen. Vi har både vaskemaskin (for bil opp til 2,6 m høyde), og selvvaskeanlegg, og vi har gratis bruk av støvsuger. Vi har både ladestasjon fra Fortum for el-bil, og et stort utvalg i diesel. Blant annet den kvalitetssterke fornybare dieselen Rex Diesel som kan fylles på alle dieselbiler, og som reduserer Co2-utslipp med 40 %.

Shell Norheim er også spesielt godt tilrettelagt for tyngre kjøretøy, med god tilkomst og parkeringsmuligheter, og egen fyllestasjon for tungtransport på baksiden av bygget, med blant annet AdBlue og avgiftsfri Diesel.