Suksess for Grønnbolig

Suksess for Grønnbolig

T.v. Jan Inge Aase fra Grønnbolig og Tore Ilseng i Håndverksmur-kjeden har inngått samarbeid som går ut på at kjedebedriftene får selge Grønnbolig.

Grønnbolig med Jan Inge Aase i spissen er godt i gang å bygge ut forhandlernettverket. Så langt har over 20 firma i Håndverksmur-kjeden signert avtaler om å bli forhandler av Grønnbolig.

– Arbeidet med å bygge ut forhandlernettverket går over all forventning og allerede nå har vi forhandlere over hele landet. Det vil bli tre forhandlere i Bergen-distriktet og her lokalt har vi Grønnbolig Karmøy, Grønnbolig Haugesund og Murmester RB Johannessen i Haugesund med som forhandlere. Vi vet også at mange flere er interessert i konseptet, og for tiden har jeg det travelt med å reise rundt og holde foredrag om Grønnbolig og hva det innebærer å være forhandler, sier Aase.

I oktober deltok Grønnbolig på ”Bygg Reis Deg”-messen i Lillestrøm med over 40 000 besøkende.

– Her fikk vi truffet på mange både innen bransjen og privatpersoner, og vi har fått mange positive tilbakemeldinger på konseptet, sier han.

Samarbeid med Håndverksmur

Det var tidligere i år at Grønnbolig inngikk avtale med Håndverksmur-kjeden om at deres 48 medlemsbedrifter får tilbud om å bli forhandler av Grønnbolig.

– Det er vår gjennomgående grønne byggemetode og fokus på murboliger som passer godt sammen med Håndverksmur-kjeden sine grunnverdier og prinsipper. Vi ser fem til at det nå skal bygges boliger etter Grønnbolig-konseptet i hele landet – av kyndige fagfolk og murmestere som kan kunsten å bygge flotte murhus Samarbeidet ble formelt sparket i gang på forhandlerkonferansen i september, og flere har allerede skrevet under avtaler om å bli forhandler, opplyser Jan Inge Aase som eier Grønnbolig sammen med Johnny Jansen.

Egen huskatalog 

Grønnbolig sin huskatalog blir utgangspunktet for bedriftene i Håndverksmur som blir forhandlere. Dette er boliger bygget etter passivhusstandarden, tegnet og utviklet av arkitektfirmaet Knut Kolstø  i Haugesund.

– Dette er boliger bygget i mur som absolutt prismessig kan konkurrere med boliger i tre. Dessuten er de nærmest vedlikeholdsfrie og har alle andre fordeler som murboliger har – god lydisolering, lite brannfarlig og gunstig energiregulert med kjølig om sommeren og varm om vinteren. Sånn utseendemessig merker også Grønnbolig seg positivt ut og du får en bolig som skiller seg ut fra mengden, sier Aase.

Tilbyr murboliger og tomter på Haugalandet

Grønnbolig sine forhandlere på Haugalandet har prosjekterte boliger og tomter til salgs på Karmøy, Sveio og Haugesund.

– Vi tilbyr eneboliger, leiligheter og tomannsboliger i hele

distriktet – blant annet på Ekrene, i Sveio Golfpark, Haugesund

og Kopervik. Flere av tomtene på Ekrene i Sveio er uten bygge-

klausul og tomtekjøperne står helt fritt å velge det huset de selv

vil ha, opplyser Jan Inge Aase i Grønnbolig.