• – Smart å be om veiledning når hjemmet skal innredes!

– Smart å be om veiledning når hjemmet skal innredes!

Tapetene er blitt lettere å henge opp. Gulvene klikker du enkelt på plass. Teppene skreddersys dine behov. Aldri har det vært lettere å pusse opp. Samtidig har det aldri vært mer å velge mellom og det vanskeligste blir faktisk å bestemme seg for hvilke produkter en skal gå for. Da er det godt at vi har Therese Pedersen og Wenche Rossebø hos IBO Raglamyr som rett og slett veileder oss til å ta de rette valgene!

– Hvilken stil liker du best og hvordan vil du ha det hjemme hos deg? Noen av kund-ene har klare svar på disse spørsmålene, mens andre ønsker hjelp og veiledning på veien. Vi anbefaler alle til å ta med noen bilder av hvordan de ser for seg sluttresultatet og gjerne også bilder av rommet og resten av møbleringen. For med så mange gode produkter å velge mellom, har vi stor forståelse for at det er vanskelig å bestemme seg, sier Therese Pedersen og Wenche Rossebø som begge har lang erfaring på interiørbutikken til IBO Raglamyr.

Butikken var en av de første som etablerte seg på Raglamyr i 1989, etter å hatt lokaler i Skjoldaveien i Haugesund sentrum. IBO Raglamyr fører egentlig alt du trenger av interiør i et hus – om en trekker fra selve byggevarene. Maling, tapet, tepper, gardiner, ulike typer gulvbelegg, laminat og parkett.