• Meningsfulle julegaver
  • Meningsfulle julegaver
  • Meningsfulle julegaver

Meningsfulle julegaver

Noen julegaver er mer meningsfulle enn andre. Her gir vi deg et utvalg av produktene som Kirkens Bymisjon, Solstein og TIO på Karmøy tilbyr. Kanskje noen av dem havner under ditt juletre?

Stilige dråper

Stilfulle og unike glassprodukter som lages av “I Jobb”, et lavterskel arbeidstiltak for rusavhengige i Haugesund. Dråpevasene selges på Bymisjonssenteret i Haugesund eller på kirkensbymisjon.no, og koster 250 kroner.

 

Jippi for en flott bok!

«Jippi det er mandag» er titttelen på boka som Solstein kom ut med i høst. Her deler de historier fra livet og hverdagen sin, som kan være til inspirasjon og lære for de fleste.De røper også noen av Vili & Vé sine oppskrifter på enkle lunsjretter, nydelig gjærbakst og farlig gode kaker og tipser om både urtehager, blomster og andre spennende ting. Boken er laget med stor hjelp fra Karen Hesseberg, Karina Lange, Siv Tveit og Tor Nilssen. Boken koster kr. 399,- og selges på Solstein, Vili & Vè og Hillesland Libris.

Gode bakeminner

Boka Bakst gir ikke bare bakehemmelighet-ene til noen av de lokale bakeriene, men også fine og personlige historier om gode matminner. Boka får du kjøpt av gatemagasinselgere på gata eller på Bymisjonssenteret og koster 200 kroner.

Populære stoler

TIO Karmøy er et av Karmøy kommunes tilbud til de som av ulike årsaker ikke har funnet seg tilrette i det ordinære arbeidslivet. Sommeren 2017 begynte TIO å lage stoler der kunden kjøper en stol til seg selv for den nette sum av kr. 1000,-. Deretter blir det laget en “tvillingstol” som blir satt ut på en strand som er under oppsyn av Friluftsrådet vest.

TIO produserer:

Stol: 1000,-

Krakk: 500,-

Bord: 500,-

Flotte julegaver

Vakker glasskunst produsert av Solstein. Du får den hos Solstein og på Vili & Vé.

Finn deg et hjerte og kjøp julegaver!

På Oasen Storsenter står et juletre pyntet med røde hjerter. På hvert hjerte står det et julegaveønske fra barn og ungdom på Haugalandet. Velg deg et hjerte fra treet, kjøp gaven i en av butikkene på senteret og lever gaven i informasjonen på Oasen. Kirkens Bymisjon sørger for at gaven kommer frem til rett person. PS: Du kan levere inn gaver til 17. desember!