• “Melderskin” er en av 34 favoritter fra VestlandsHus
  • “Melderskin” er en av 34 favoritter fra VestlandsHus
  • “Melderskin” er en av 34 favoritter fra VestlandsHus
  • “Melderskin” er en av 34 favoritter fra VestlandsHus
  • “Melderskin” er en av 34 favoritter fra VestlandsHus

“Melderskin” er en av 34 favoritter fra VestlandsHus

Det er en stor begivenhet hver gang VestlandsHus kommer ut med ny huskatalog. I år kom den ut rett før sommeren og bak en av de 34 husmodellene ligger det en spesiell historie med utspring fra Kvinnherad.

– VestlandsHus utfordret folk til å sende inn tegneforslag på husmodeller til oss, og Caroline Lie fra Kvinnherad sitt forslag var så godt at hun nå står oppført som arkitekt på en av husmodellene i den nye katalogen, forteller salgs og markedsleder i VestlandsHus Haugsund Solveig Lygre Traa. Hun oppfordrer folk til å stikke innom kontoret til VestlandHus Haugesund på Frakkagjerd i Tysvær å hente seg et eksemplar av den flotte katalogen.

– I denne presenterer vi 32 ulike husmodeller i moderne, klassisk og herskapelig stil. Vi er svært stolte av boligtypene våre og har fått svært gode tilbakemeldinger fra folk på den nye katalogen. Husk at boligtypene her bare er et utgangspunkt, og at vi kan skreddersy boligen etter dine ønsker. Alle våre hus kan også tilpasses terrenget på tomten slik at nærheten til naturen forsterkes, sier Solveig Traa i VestlandsHus Haugesund og legger til at boligfirmaet har inngått et samarbeid med interiørarkitekt Karianne Vikse – et samarbeid som nå kommer kundene tilgode.

– Dette går i korthet ut på at alle som inngår avtale om bygging av hus i løpet av 2017 får 10 timer veiledning fra Karianne Vikse og i tillegg ekstra gode kjøpevilkår hos våre leverandører, sier hun.

Melderskin


Huset som er tegnet av Caroline Lie er en moderne bolig på 247 kvm. Huset er preget av store vindusflater og byr på delikate detaljer i fasaden.

– Det er kjekt å tenke på at det som startet som en tegnekonkurranse, nå kan bli hjemmet til de som velger seg ”Melderskin” som hustype, uttaler Caroline Lie på nettsiden til Vestlandhus.

VestlandsHus har vært på markedet siden 1974 og har i dag tre forhandlere på Haugalandet og i Sunnhordland. Dette er Kompletthus Malerboden på Stord, Mæland bygg på Bokn og VestlandsHus Haugesund.